Exella

today's not the day (hmpf.,)God Morgon Sverige !   Can väkte mig tidigt idag så jag kom upp i tid, känner mig pigg så ingen anledning att tjura på honom. Annars så hatar jag när folk väcker mig. Ja det brukar ta ca 15 min för mig att ens kunna öppna ögonen på morgonen och slutligen måste jag alltid rulla ur sängen så jag landar på golvet med en hård jävla duns, då är jag fan vaken. Kan rekomendera den tekniken fungerar alltid. Annars vet jag grövre metoder men dem tar vi någon annan gång. Min nya klänning (bilden) köpte jag för ett tag sedan nu men den senaste veckan så kollade jag runt på olika bloggar och det är många som har köpt lika dan. Bla Daphne, Natacha och Blondinbella.   Hallå ville ha en unik klänning därför betalde jag lite extra för en som inte så många har, men nej då ska alla stureplans bimbos skaffa en lika dan, lucky me .. Den sitter finast på mig hahahah får tänka så. Malin här om några timar, bara Westy socker bulan som ska komma hem också. Trevlig fortsättning denna måndag .,
same old story but diffrent
jag sitter nu och funderar ut Nyårs löften. Jag vet att det är utjatat och att man aldrig håller dem men detta året tänker jag komma på några riktigt bra och änvändbara. Jag tänker chokerande nog hålla dem också, ska komma på några riktigt riktigt bra. Någon mer som tänker skaffa nyårs löften?    Kanske bara jag som fortfarande tror på dem , gammalmodig, japp vi får se ..   I övrigt så kommer Malin ner i morgon , super trevligt !
om Min julaftonJag hade en helt fantastisk jul tillsamans med den närmsta familjen. Can fick uppleva en svensk jul med förberedelser på mammas gård, där pyntade vi julgranen & gjorde pepparkakshus. Julafton firade vi hemma hos mormor.
Vi åkte upp till Halmstad söndag kväll, sedan gick tiden jätte snabbt. Hade så roligt att dagarna flög förbi. Under dagarna så visade Can upp ännu fler sidor som jag inte har sett tidigare & det gjorde mig glad. Men det bästa var tiden med familjen, så mysigt att bara umgås tillsamans med dem. Jag kollade på julfilmer med min lilla syster och Can fick spela dataspel med min lille bror , men dem blev så sjukt glada av att umgås med oss så all tid var värd att ges till dem. På julafton så lagade mommo massa god mat och alla fick bra julklappar. Den bästa julklappen var nog diskstället haha, nej mindre rolig men det var den som behöves mest, så äntligen har jag fått ett diskställ, Tack gud,.   Tyvärr så var vi tvungna att åka hem redan den 25 på morgonen och min familj var besviken men dem bad oss komma och hälsa på snart. Den 25 är nämligen Cans födelsedag !  Så vi efter tre timmars tågresa så var vi i Kristianstad och då åkte vi till Robins och åt, sedan hade Cans mamma gjort tårta som var jätte god. Efter det fick vi skynda oss hem och packa upp allt för det skulle komma en hel del folk på förfest hos oss. Vi han klart i tid och Can fick sin förfest. Så ja .. tack för denna julen, jag saknade inget.    Nu väntar jag på att det ska bli ännu lägre priser på mellandagsrean, det ingår i Julen med  ♥    ( er som inte förstått, de små bilderna klickar man på så blir dem stora ! guud )


   Jag fick min jul med massvis med Kärlek ..


Finn tre fel haha . .