Exella

Slutet av Juli
Sjukt varmt idag med. Drog med Gabbe till Östra idag och badade direkt när vi vaknade , super skönt. Sen kom mamma och vi drog till stan och shoppade lite. Några timmar senare så fixade jag Gabbes hår. (Han har tjatat sönder min öron så var tvungen) Nu har vi städat vardagsrummet åt mormor. Ap äckligt varmt är det här inne, kanske dags att gå en runda för det är svalt ute. Yääh puss for now

Precis i början , Gabbe är het ;)

 
 


Efter så poosade han lite
kännslor
Inte längre tom , utan det svider i hjärtat på ett sånt plågsamt sätt. Nu känner jag att jag lever , älskar och hatar. Det var längesedan jag kände så här. Ord som inte går att förlåta . kännslor som inte suddas ut .. Men man älskar fortfarande , inte hatkärlek redan för kärleken väger över åt det bra hållet änsålänge. Varför komplicera våra liv hela tiden? Varför är ej menade ord så svåra att radera?  Inga förlåt , inga ursäkter bit i sannigen och håll i dej för den svider.
min Vän
kom hem till mig.. utan dej så går det inte. Varje dag som passerar så finns du i tankarna. Fan kan vi inte lägga ner allting. Vi behöver inte låtsas som om inget har hänt , vi behöver inte leka att allt är bra men vi kan väl starta om igen. Vi vet båda två att vi är menade att finnas i våra liv. Måste vi kämpa emot ödet? Snälla .. jag älskar dej lika mycket nu som innan , glöm inte mig ..