Exella

Utvärdering
Är snart inne på sista kvällen här och i morgon är det dags att flytta hem. Känns som ett nerderlag eftersom jag äntligen flyttat hemifrån och har klarat mig själv men för att jag inte klarade av att hitta ett boende under sommarn så måste jag flytta hem igen, känns surt men i och för sig så efter sommarlovet så kommer jag komma tillbaka. Så det är det positiva i det hela.
Om jag ska utvärdera hela denna tiden så har det varit bra för mig. För jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, livet, kärlek, vänner, mat & tvätt, skola och vad som är rätt och fel. Allt som jag lärt mig är så himmla mycket mer än vad jag någonsin kunnat ana. Så det har varit en exktrem givande tid i mitt liv och saker som jag sett och lärt mig kommer jag bära med mig & ha nytta av i framtiden.
Okej jag ska inte neka att det har varit svårt och en tuff tid med. Nu vet jag att jag inte är så vuxen som jag trodde att jag var utan jag är fortfarande är mitt emmellan barn och kvinna. Jag trodde jag visste mycket men under denna tiden så har jag insett att jag har väldigt mycket mer att lära. Jag har även hittat mig själv och mina drömmar. Nu vet jag vad jag vill åh jag älskar varje dag och ser fram emot så mycket saker i mitt liv.
Men även under denna tiden så har jag verkligen kämpat, för allt har inte gått som planerat och jag har fått gå igenom jobbiga saker för första gången själv utan att ha någon nära vän eller familj runt mig. Omställningen var jobbig med i början. För jag var van att leva mitt liv på ett sätt och när jag kom hit så var allt annorlunda. Så efter denna tiden så upplever jag själv att jag har ändrats till mer mogen och hela jag  har blivit annorlunda.
Jag har även lärt mig att tvätta och laga lite mat, det var verkligen på tiden.
Mitt förhållande med Can har utvecklats otroligt mycket. Jag har bara haft honom som har varit mig nära, så han har fått vara både pojkvän och bästa kompis. Vi har löst alla problem bra och vi har gått igenom jobbiga saker under tiden tsm. Men nu kan jag säja att jag är förvånad över hur bra det har gått med tanke på allt som har hänt. Men kännslan i kroppen är bara positiv och har har hjälpt mig så mycket. Han har fått mig så mycket starkare och jag är nu efter dessa månaderna helt säker på honom, så tiden här har endå varit bra för mitt förhållande med honom.
För tre veckor sedan var jag rätt trött på skolan och Ing-Marie (min lärare för hon kommer och väcker mig om jag skolkar). Klagade på de mesta på skolan. Men nu när jag sitter här i mitt rum och ser mig omkring så inser jag hur skönt det endå har varit här. Även om köket var smutsigt och ingen skötte tvätttiderna och maten brukade smaka skit, så kommer det endå kännas att flytta för nu har jag börjat trivas bättre. Mitt lilla mysiga rum kommer faktiskt saknas. Det konstiga i det hela är att jag är varken glad eller ledsen utan bara mentalt stressad och känner mig tom. Kanske för att jag inte har någon kontroll på vad som kommer hända eller väntar mig.

Men om jag ska bedömma tiden och sätta ord på det så blir det; Lärorik och väldigt bra.
Så istället för att deppa eller leta fel så kommer jag bara vara tacksam för denna tiden och komma ihåg den.
Nu väntar ett långt och ledigt sommarlov på mig..

Sommarlov 2008 är här !
Slutade skolan idag och nu har jag en termin på folkhögskola avklarad, bara ett år kvar haha. Men det betyder att mitt fruktade sommarlov är här. Känns inte bra alls faktiskt. Det är en ny kännsla för sommarlov. För ett sommarlov brukar man längta till men det känns bara skit när jag tänker på det. Men jag tänker inte deppa för det just nu , utan haft en mysig dag med Canii. Måste tillägga att när han vakna idag så var han galet söt. Sådär söt så man vill krama den så hårt och äta den. Jag såg först bara ett ruffsigt hår sticka upp ifrån täcket. Haha älskar honom. Men ska gå ut i kväll , eller det blir kanske eftersom jag inte har leg, så får se om jag kommer in. Jag kan hoppas iaf. Men välkommen sommaren 08.
Snyggingen är ganska nyvaken fortfarande där hemma hos  mig   ♥


Bästa Sommaren

Jag vill ha en lika bra sommar som Sommaren 2005   ♥