Exella

Positiv energi och allmän smarthet
besviken , Japp idag är jag besviken som fan. Trött på alla människor i denna välden som bråkar, skriker, leker smarta och allmänt självdestruktiva. Jag tänker inte lägga min energi på att bråka, skrika eller leka smart längre , jag tänker fokusera på Positiv Energi , så vänner kom inte med bråk till mig för vi kommer inte komma någonstans ..
CSWS
Jag har drabbats av CSWS ( Cant sleep without Sambo ) en syndrom som är mycket jobbig.
Om du har drabbats av den syndromen så kan du inte ;
Sova ensam
Sängen är för kall för att kunna sova
Du måste ha något nära dej
Du måste höra någon annans ande tag eller snarare snarkningar
Du känner att du måste ha någon som håller om dej eller tvärt om

Effekter som du kan märka av:
Du kan absolut inte somna, du testar allt
Du fryser alldeles för mycket för att kunna slappna av och somna in, fast du är helt påklädd med dubbla täcken
Panik av att du är ensam i ett rum
Ledsen över att du vaknar upp helt ensam
Du stör dej på att det är knäpptyst och inga irriterande ljud som det brukar

Sjukt jobbig syndrom som är hopplös, som tur är finns det botmedel ..
Fixa en t ex Sambo som sover varje natt med dej, det löser allt.I Övrigt saknar jag Can väldigt, men har haft en super rolig dag som inte är slut ännu. I love life yeeah Im gonna start a melodii and sing it out loud so you it makes you dance, dance dance. Thank God for Christmas, best thing you've create .. after Sex and the City. Känner mig lite flummig tackvare all glädje. I morgon träffas vi igen Can my love ..
Halmstad .. ,
Yeeeeeaaaah

Min mormor är coolast i stan, gud I swear , She's great !  Idag har jag och mamma sprungit på stan och köpt "Julbords kläder" till henne. Hittade ett par grymt fina skor som jag blev kär i och jag fick verkligen ångest för att jag kunde inte köpa dem. Kändes för jävla Jävligt. Im pisst . . . .  Hur som helst hämtade mig från besvikelsen från att inse att man är fattig just nu till att hitta lådan med alla jul saker. Wihi hjärtat hoppade dubbla lyckohopp. (Var tvungen att pausa och sätta mig ned för att inte dö eller liknande) Så nu har jag lekt med mina små julsaker som jag gjorde när jag var nio, dags för att lägga nytt tidningspapper runt dem och lägga dem fint. Bara föreställ er hur fördjävlig jag kommer se ut i morgon när jag trippar omring i mina skor med en feting tung flyttkartong fullproppad med tomteland och en stor jävla bag med kläder dessutom. Kommer göra så att packåsnorna blir pensionerade. Någon som känner för att köra mig så jag slipper åka upp och ner i rulltrapporna för jag kanske snubblar och mublerar om hela ansiktet .. Not so hot kanske?  Bensin betalas självklart haha. Kanske, kanske , kanske KANSKE (kanske) så ska jag följa med Liri till B&B åh se Timbukto.  Eller så hittar jag på något annat, finns mkt att välja på faktiskt. Nope nu ska jag öva på min julsånger, stackars min hund hon kommer få ont i huvudet med sprängda öron .. Be för henne