Exella

confession a la' Exella

Depp, depp och depp som vanligt men idag är något annorlunda.   I går stannade jag allt i mitt liv och började tänka efter riktigt ordentligt. I vanliga fall är jag så speedad att jag inte hinner reagera på vad jag gör eller känner men så kommer kraschlandningar som får mig att vakna till och känna riktigt mycket kännslor igen. Det finns aldrig något mellanläge mellan att vara iskall och nästa överfull med kännslor.

Jag har underbara vänner trotts allt , när dem visar sina fina sidor vill säja.  Igår så tog Liri, hans flickvän och Ricco med mig och dico bowlade. Haha jag sög men vi hade faktistk väldigt, väldigt trevligt. De ville inte jag skulle vara själv deppa utan de försökte verkligen få mig att skratta igen. Det är saker som uppskattas och noteras.

En sak som fick mig att börja tänka var en kvinna som vi hittade på väg till stan.  Kvinnan var väldigt onykter, hon grät, skrek och man kunde se smärtan i hennes ögon. Hon såg panikslagen ut korsat med olycklig.   Hon var ingen alkolist men hon hade en väldigt dålig dag kanske vecka, men hon saknade plånbok och mobil.      Jag är en hjälpsam person och kan inte lämna någon i ett sådant tillstånd så jag gick och satte mig vid hennes sida och la en arm på henne och började prata med henne.
       Det som skapat smärtan i hennes ögon var kärlek.   Hennes man som hon varit gift med i 10 år hade lämnat henne samma dag. Hon hade panik och var förkrossad för hon visste inte vad hon skulle göra eller hur hon skulle ta sig igenom detta.  Jag ringde polisen och bad dem komma för jag kunde inte lämna henne.  De tog 45 innan hon blev hämtad och det var många tårar som fälldes. 

Att se denna kvinnan väckte starka kännslor hos oss alla som hjälpte till för det var dödstyst när vi lämnade platsen och sedan började en av oss att gråta och sen kom alla olika minnen fram som kan ihopkopplas med denna upplevelsen.           Det var efter det som vi gick och  bowlade för att muntra upp oss lite.  Precis när vi var klara så kom mitt ex som jag inte hade sett på tre år.   Vi sa inget speciellt båda blev ganska chockade och han hade samma aniskte enda skillnaden var att han hade fått skägg.   Vi skadade varandra ganska mycket under vårt ganska långa förhållande men båda såg nog ut att må bra ändå.     Kanske tiden läker alla sår till slut?  För den smärtan jag kände för över tre årsedan fanns det inte ett spår av utan den var utbytt mot osäkerhet.

När jag cyklade hem undernatten så fanns det inga lampor utan jag cyklade i ett mörker där jag inte såg vad jag kunde cyklat på.  Det känndes nästan lite som om jag var kär för allt är svart och man ser fan inte vilka hinder som finns framför dig som kan få dig att falla och slå dig hårt som fan.   Denna gången så klara jag mig hel genom mörkret, fysiskt i alla fall.

Helt ärligt så ångrar jag allt, har en tendens att lyckas fastna i negativa banor men denna gången så fokuserar jag på allt det positiva. Även om det inte är mycket och smärtan gör att det känns som om jag ska spy så finns det små saker som kan få mig att sluta gråta.     Det som hände var nog det bästa för alla för jag är otursfågel med väldiga humörsvängningar så vill man ha ett bra balanserat liv så ska man hålla sig borta.   Hoppas vi blir rika med lycka en vacker dag .

Det som torkar tårarna idag faktiskt utbildningen, om jag klarar den så har jag en framtid. Min egen framtid som jag själv skapar.    Jag önskar verkligen att jag kan bita ihop och fixa den !Jag & Celine i vår fina "påfågel" sminkning, skulle vara "Melodifestival" sminkningBara halva sminkningen var klar här,  jag var lycklig när den togs. Enbart vackra tankar.
 

Miss Stylist
Snart är min första vecka avklarad på skolan.  Gått snabbt men jag är köttfärs i huvudet för det är så mycket information att ta in hela dagarna.  Man underskattar yrket stylist.  Sminka är inte så lätt som man tror.  Finns tusen olika tekniker och färblandningar och saker som man måste lära sig. Även alla de andra momenten som stylister gör.   Men jag trivs, klassen är helt okej, lärarna fungerar och de mesta ser ljust ut.   Jag försöker ha en sund inställning till skolan för jag vill verkligen klara denna utbildningen, får tro på mig själv bara.  Men det är kul !
Missbrukare ? Grovt Missbruk
Okay bekänelse;   Jag Har missbrukat choklad i tre dagar. *Ängest*
Nykterist som jag änvänder andra metoder än sprit.
Im high on chocolate,  socker kick.   Tråkigt men sant dock så är
första steget att erkänna sitt beroende.  Ja jag blir crazy om jag inte får
tröst äta choklad.  Precis som alla andra beronden så finns bakslag med
min drog.  Ex. Finnar och viktuppgång.     It sucks ..