Exella

Glassiga dagar


Idag är det stekande varmt och allmänt underbart. Jag försökte sova ut idag vilket inte var så svårt men Can väkte mig med super hög musik. Efter snabb dusch så blev det glass i stan, Så mysigt. Har precis packat upp allt sedan Norge och vikt all tvätt och nu är det dags att packa igen eftersom jag tar med mig Can till Halmstad i helgen. Har mängder med saker att fixa där så hoppas att tågen inte är så jävla dyra som vanligt. Önskar att det blir soligt och skönt så att man kan sola lite i helgen. Mamma har världens skönaste hängmatta .. Vi ses i Halmstad.
j a g l e v e r j a g k l a r a d e t
Hemma igen och jag lever .. Jag klarade det, är så jävla stolt ! Haha är trött som ett cpe så update om mitt arbets äventyr i morgon gott folk.  LYCKA   : )
Norway as a Gipzy :)
Oh fyfan, knappt trovärdigt men sant .. I dag åker jag till Norge för att jobba under helgen (hemma igen måndag natt). Första gången i mitt liv som jag ska jobba faktiskt. Men osäker är jag och knappast positiv. Inte för att jag ska jobba utan omständigheterna runt arbetsplatsen. Tänk själva: Vi är 15 personer som ska dela på två husvagnar utan värme. Jihoo ! Jag som redan är frusen? Dessutom börjar vi vid tio på morgonen och slutar vid två på natten. Kommer bli en tuff helg.

Inte nog med att arbetet kommer bli sjukt jobbigt jag ska dessutom missa meldifestivalen( Ja, jag vet att det är stor Nörd varning) och jag har sett varenda final enda sedan 97. Men i helgen tackvare Nogre jävel så avbryts min traditon. Förlåt Malin , vill inte snacka skit om ditt land haha. Jag har laddat upp med en limpa bröd, festis, mängder med mjukiskläder och låga skor. Inget smink folk, kan ni tro det haha.

Jag måste in i duschen och förbereda mig på Gipsy livet. Det finns inga duschar där haha Guuuud !
Vi ses i Norge.