Exella

Plötslig DödIdag dog Melissa. Oförberett, snabbt och chockerande. Melissa var min hund, en underbar Japansk Spets på 11 år. Hon var liten, vit, fluffig, tjock och världens snällaste. Min värld stanna till och tårar dränker tangenterna. Tomheten är slående. Jag är fortfarande i chock. Hon dog på vardagsrumsgolvet. Jag behöver lite tid . . .

Bad girl Good girl

För tillfället så sitter jag och hetsäter Kinapuffar och halsen torkar igen. Jag är nervös och har bytt kläder säkert fem gånger. Jag ska ner till skåne och skriva på min häst kontrakt. Efter snart sex är så är det nu skilsmässa vilket jag inte uppskattar. Vet att han aldrig kommer ha det bättre än han hade det med mig och ja jag tänker fortsätta tänka så. Ni som varit i mitt läge kan dömma mig och resten kan bara hålla käften. Men nu är det dags för honom att flytta till en liten tjej som kan ta hand om honom och ge honom hela sitt hjärta. Jag har problem med mig själv just nu och kan inte kontrollera mig och vet inte varför jag går och stressar upp mig. Hjälper inte heller att mamma säkert har sagt till mig tio gånger att jag måste vara snäll och inga bitch fasoner och nu två gånger idag så har mormor med bett mig att försöka vara snäll idag. Hallå sen när blev jag så ond? Jag vill inte sitta med ett klistrat leende och nicka med. Men idag får jag inte ha några åsikter utan bara se söt ut och skriva mitt namn. Jag måste vara snäll och då får man inte vara ärlig och säga sanningen som svider. Nu tror jag att jag har en öken i min hals så måste vattna den.  Grattis Jenny på din födelsedag  !

Nu är det helg, let's go !

HM - Slampa

Någon mupp har installerat Googles automatiska översättning som översätter alla engelska ord automatiskt på vår dator. Bra tanke men extremt opraktiskt eftersom den översätter även svenska ord. Som igår så hette min kompis enligt min dator BILoline på Facebook, ja som ni förstår så heter hon såklart Caroline egentligen. Men idag så slösurfade jag på H&Ms hemsida och upptäckte till min förvåning att det stod Slampa på deras hemsida. När alla planeter rammlat tillbaka i huvudet så förstod jag att det är min dators dåliga översättnings timing som var min slamp skurk. SLUT - SLAMPA, så Google snälla uppdatera och utveckla eran skit översättning så jag slipper Slamp problem, tack. :)