Exella

Plötslig DödIdag dog Melissa. Oförberett, snabbt och chockerande. Melissa var min hund, en underbar Japansk Spets på 11 år. Hon var liten, vit, fluffig, tjock och världens snällaste. Min värld stanna till och tårar dränker tangenterna. Tomheten är slående. Jag är fortfarande i chock. Hon dog på vardagsrumsgolvet. Jag behöver lite tid . . .

HM - Slampa

Någon mupp har installerat Googles automatiska översättning som översätter alla engelska ord automatiskt på vår dator. Bra tanke men extremt opraktiskt eftersom den översätter även svenska ord. Som igår så hette min kompis enligt min dator BILoline på Facebook, ja som ni förstår så heter hon såklart Caroline egentligen. Men idag så slösurfade jag på H&Ms hemsida och upptäckte till min förvåning att det stod Slampa på deras hemsida. När alla planeter rammlat tillbaka i huvudet så förstod jag att det är min dators dåliga översättnings timing som var min slamp skurk. SLUT - SLAMPA, så Google snälla uppdatera och utveckla eran skit översättning så jag slipper Slamp problem, tack. :)

Borde Curling kallas sport?

För andra dagen i rad har jag haft dejt med mormor hemma i soffan framför OS med pizza och godis. Inte bra för vikten eller mitt sociala liv. Stora frågan är varför jag har slösat tid på att glo på Os när jag saknar totalt intresse för allt som har med vintersporter att göra .. Men längskidor och curling har varit ganska underhållande, så underhållande att jag inte lämnat Tv soffan. Tanken gör mig rädd ! Jag skyller på vädret, ja det gör jag ! Vem vill gå ut i snöstorm och frysa i 15 minus grader? Men nu ljuger jag för jag var ute innan idag och joggade .. Antingen så vill jag inte erkänna för mig själv att jag gillar vinter OS eller så vill jag inte erkänna det för er. Denna stolthet ..
Har även ägnat en hel del tid att finna tekniken till min nya bh. Ja ni vet klister bhn som ska vara så himla bra utan axelband, byglar och tyg. I början så såg det ut som jag hade fyra bröst sen satt de ena upp och de andra ner. Efter att ha utforskat brösten och funnit bästa stället att första bhn på så satt den faktiskt klockrent. Älskar denna människa som skapat den, Tack du är smartare än Einstein. Undra bara hur bra klister sitter efter en svettig utekväll på dansgolvet? Testpatrullen får rycka in. I morgon är det sovmorgon igen, detta fantastiska lov gör så att man blir lite små kär i allt. Hoppas alla har haft en fantastisk söndag , le mer ni blir mycket vackrare då    :)