Exella

Wolf-Man

.. Kolla blicken, den är som en ms-sjukdom som förtvinar mina muskler.  Mina knä viker sig och jag är totalt insnöad i indian killar. Yes Sir jag vill ha en idian i stan som kan ta hand om mig. En man, min man och jag kommer alltid vara hans alldeles egna baby. Kan till och med tänka mig bo i ett tält i skogen med fjädrar i håret. Inga fördommar här alltså . .   Ge mig en vargpojke men mörka ögon och ett tjockt, mjukt hår. Jag lovar att klia dig på magen, varje natt tills du somnar och jag kommer älska dig varje morgon. Nu drar jag några streck i ansiktet, slänger kläderna och sätter på en sten.   Nej jag har inte insjuknat i Twilight febern som världens alla 14-åringar, dock erkänner jag att alla jävla fördommar och onda ord jag sagt om filmen var fel och jag äter upp dem alla nu.  Im sorry . .

Wash Away Your LoveNattens hav tvättade bort dagen från mig. Fullmånen lyste vår väg och jag är förälskad i nattbad . . Är lite känslomässigt avtrubbad idag, igår och senaste veckan. Mentalt högtryck i mitt huvud och är tillfälligt vilsen bland mina egna tankar. Natten kommer förhoppningsvis läka mig en bit och när solen står på himmlen i morgon så kommer allt vara som vanligt igen.  Nu tar vi ett djupt andetag och sjunker under vattnets yta bort från verkligheten, God Natt .
Sugar Riddim

At the moment:  Lite halv sunkig är jag efter en varm dag, tisdag jävel helt melankolisk utan kalaballik eller maniska höjder men ändå en vanlig tisdag jäävel som snart kommer vara glömd.    Hämtade ut två av mina favorit skor hos min älskling skomakarn. Jag älskar honom för han lyckas alltid laga det viktigaste jag har . . mina älskade skor !   Känns löjligt skönt att veta att dem nu står trygg hemma och redo för att tjänstgöra. Borde skaffa mig skomarkarn som bästavän eftersom jag är hans trogna stammis.

Närmast står det svull-kväll på schemat och jag ska äta gift till kvällsmat dvs min kära vän Mc donalds och efter det så blir det natt bad. Yes Sir det är de ända bra med att bo på västkusten - Havet och alla underbara kvällsbad. På väg hem tänkter jag gå inom Hemmakväll och hyra någon skön komedi. Förresten "Hemmakväll" vilket idiotiskt jävla namn haha slutar analysera namnvalet precis där jag började och hör att min bror ropar nu. Han är mitt sällskap för kvällen, mitt skrattsällskap, min söta bror.

Anyway TACK tack för all feedback angående mitt inlägg "Daddy Issues". Har läst om alla era åsikter, komplimanger, kritik och era egna historier. Känner mig ärad som en person som ni vågar öppna era hjärtan för och allt ni skriver till mig kommer stanna tryggt hos mig detlovar jag er och era ord de värmer mer än vad ni tror. Har fått många mejl, sms och kommentarer och säger här ett gemensamt tack till er alla och tack för ni läser. Som vanligt är det bara att höra av er, det behöver inte ha med något inlägg att göra utan om ni behöver ett annat perspektiv eller bara öpnna hjärtat. Mitt hjärta är alltid öppet som Seven eleven - 24/7 haha Puss på er fantastiska läsare  !