Exella

Lazy Days


Vilken underbar dag med världens kramigaste och slönaste sol :)  Har suttit på balkongen och ätit lite sol, tvättat massvis och fixat med räkningar. Skönt att vara ledig en lördag och pyssla om hemmet och tvättkorgen.  Vid halv nio ska jag bege mig mot stan för att mysa med Malin på uteserveringen och senare blir det nog utgång. Vi får se hur det slutar med det är trotts allt Valborg och det tål att firas lite. Nu ska jag fixa något att äta, Puss !Monster till svärmor
Ifall ni inte har sett det så har jag nu delat in bloggen i i fyra olika kategorier:
Allmänt, Poesi, Krönikor & Recensioner
Detta gjorde jag för stt förenkla för de som inte har intresse för allt i min blogg utan bara vill läsa vissa delar. I detta inlägg kommer min första recenstion ut, detta är en filmrecension och anledningen till att jag börjar med recensioner är för att ifall man sitter hemma och behöver till exempel lite filminsperation så kan man kolla in på min blogg och se ifall jag har sett något bra som jag kan rekomendera. Självklart behöver man inte välja en enskild kategori om man inte vill utan bara öppna bloggen som vanligt så kommer alla inlägg blandade.


Monster till svärmor är en amerikansk långfilm från 2005, regisserad av Robert Luketic.

Handling

Charlotte har till slut träffat den perfekte mannen, Kevin. Hans mamma vill dock ha ensamrätt på sin son och bestämmer sig för att försöka skrämma bort den unga fästmön.

Skådespelare (urval)

Nyligen såg jag denna film (Monster till svärmor) och enligt mig så är det en kärleks/feelgood film med humor. Den är varm, kärlekfull och förutsägbar men om man är sugen på en härlig fast lätt tuggad film så är denna perfekt.
Större delen av filmen handlar om hur Jennifer jävlas tillbaka på Jane som bara vill få bort Jennifer ur sin sons liv. Dålt budskap om fördomar och kärlek över gränserna tycker jag att filmen förmedlar på ett mjuk och tillfredställande sätt.

Jag tycker den helt klart får godkänt och rekomenderar filmen som tidsfördriv -

XXX - får den

Worlds GreatestIdag har jag haft världens bästa dag! Kan inte berätta varför men jag kan säga att jag har världen bästa kille och varför, idag fick jag den nya vita Iphone 4, woow ! Äntligen har jag en telefon igen, tack Gud och TACK Mille  :)