Exella

Fortfarande Bitter
Är så sjukt trött, inte fått något vettigt alls gjort efter skola och hatar mig själv för det. Har så jävla svårt för att slappna av och njuta lite bara. Sen är min kropp knäpp för sedan klockan tre idag har jag zoombiewalkat men efter 10 på kvällen piggnar jag till och blir manisk och kan inte sova förens klockan fyra på natten. Jag är en vampyr as I told you ! Vet inte vad jag ska ta mig till och jag har redan testat att försöka trötta ut mig genom att inte sova på dagarna eftersom jag bara sovit fyra timmar per natt nu i tre nätter så trodde jag att kroppen skulle prottestera och tillslut vilja sova tidigare men hell no det kan jag glömma för min kropp vill inte alls som jag.

Oh jag vill ha en hundvalp som sällskap !
Nej jag är fortfarande bitsk, bitter och allmänt irriterad och by the way så är CSN ett gäng IQ befriade muppar. Nu är jag tillräckligt irriterad igen genom att bara tänka på det igen, usch dags att dra mot Maxi och köpa cream fräsch för ikväll blir det pasta med kryddig räksås, MUMS ! Det är det mest positiva med dagen. Puss & Kram
Rain On My MindGud vad det regnar ! Mysigt när det drar till i fönsterna och jag
drar täcket över huvudet men nu drar jag på träningskrona och
trotsar regnet. Varit busy days då skolan har tagit över mitt liv.
USCH ! Milinko börjar nytt jobb på måndag i en annan stad vilket
praktikst sätt betyder att jag måste börja cykla till skolan,
självklart betyder det tusen saker till men de är privata.
Hur som helst så har M fixat en cykel till mig, cykelkorg och lampor
hehe. Så nu måste jag börja trotsa dåligt väder på tidiga morgonar.
Men tror bestämt jag överlever.
Var på bio igår med N, Gizela, Illir och M, det var toppen mysigt !
Skönt en regning måndag att ha lite vardags glamour.
Well är lite halv bitter och på små taskigt humör, blä på denna
tisdags idioten.
Saturday all week


Vaknade av att min bfriend skulle iväg och fika. Och jag ville inte vakna ! Pust stön usch och ångest, tillslut var jag uppe. Trevligt och ironisk nog så hade jag tvättid så ägnade förmiddagen åt att tvätta, vika kläder och bete mig allmänt vuxet. Sedan kommer M hem med frukost till mig från Roberts Coffee, varm macka, kladdkaka och latte. Souch a perfect morning !
Nu har jag power walkat i ösregn, duschat och rullat håret på papiljotter, nu ska jag snart stryka till lite kläder för ikväll är det en stor förlovningsfest i Växjö så vi måste klä upp oss. Känns spännande blandat med ångest, alltid lika svårt att klä sig lagom. Well hoppas ni alla  får en faboulous lördag !