Exella

Bang Bang On Your Lips


Efter tre timmars sömn begav jag, Mille & Benji våra trötta rumpor till
pappa. Pappa drog med oss ut i skogen och lärde oss skjuta. Så vi fick
testa på lerduvskytte vilket var skit kul dock jävligt svårt men vi alla
hade lite oanade pricktalanger. Trevligt att träffa familjen tidigt en lördag
morgon. Dagen efter det var ju ganske förstörd då jag är fullkomligt mongo
trött och fast jag powenappat tre timmar så känns det bara värre.
Hur som ikväll kickar vi igång med jobb med på Månen. Vi hoppas att
Halmstad är taggade och redo för att errövra denna lördag natt.
I morgon ska jag fan ta med sova ikapp lite och sen väntar tjocka släkten.
Stackars lilla Mille . . . hehe
Nu är det dags att tvätta bort anisktmasken och hårinpackningen. PUSS X

Worky Friday
Idag har jag spenderat dagen med lite rea shopping, ätit med Gabbe
och nu ikväll väntar jobb. Ja det är premiär för Club Moon nu igen
efter lite små renoveringar. Så det vankas jobb hela helgen och på
söndag väntar Gabbes släktkalas. Härlig helg hehe !
Har insett att jag behöver större shopping budget så får se till att jobba
lite mer. Well sminket väntar, behöver piffa upp mig lite.
Vi ses i dimman !

Rasism (updated)

(uppdaterat & ändrat 5/2-11 )

(Idag är det rasism som driver mig till vansinne, det är något som verkligen får mig att se totalt kolsvart. 
Ja folk har som alltid, precis som jag åsikter och här i bloggen så "hänger" jag ut vem jag vill dock brukar jag nästan aldrig gå på ensklida individer utan skirver mest med satir om stora delar av samhället men vid tillfällen som detta så backar jag inte för att hänga ut mitt eget blod för jag blod skyddas inte av blod utan behandlas precis som vatten, likvärdigt.) En del "text missing i den här delen men det handlar om två personer inom blodsbanden som gärna hugger i ryggen och är sjukt mesiga när de vänder kappan efter viden hur som så har jag inte orkat ta tag i anmälan men nu drar jag kniven ur min rygg och skär av era blodsband. Blod är inte tjockare än vatten !!

*text missing*, som oftas, nästan alltid har en väldig tendens till att ljuga. Hon är inte heller någon modell precis men folk har ju sin egen smak (TUR DET!) skriver på Facebook att hon fick hjälp in med sina matkassar efter hon handlat och när hon skulle vända sig om för att säga tack så skulle killen har tagit henne på brösen. Hela historian låter fullkomligt otrolig men vi utgår ifrån att den vanligtvis lögnaktiga mytomanen för en gångskull sensationellt skrivit en mening fylld med sanning. Nu kommer vi till det instessanta...
Den första som komenterar är hennes pappa, kort bakgrunds historia om hennes pappa - En inavlad bonde från en inavlad skog. Blev pappa för ung och är allmänt misslyckad som person utan någon som helst framgång i livet och är knappast värd att kalla sig pappa då han inte har funnits för sina barn och fick dem senare omhändetagna.

Han frågar inprincip direkt om kille som tog på henne var svensk?
Redan där är det ett jävla påhopp fullproppat med fördommar vilket fick mig att spy mentalt över hans inavlade existenst. Hon svara honom med att det var en invandrare och svaret han ger till henne är att hon aldrig ska lita på en invadrare och lära sig det nu efter det som hände.
Min första tanke var: komigen vem fan vill röra hennes jävla bröst frivilligt? Sen hur fan vågar han göra sådana rasistiska påhopp helt öppet och offentligt? Wow jag skämdes över deras sociala klumpighet och outbildade åsikter.

Där blev jag tvungen att reagera och sa att jag tycker att han pratar ren bullshit och att sådana som dem är okuniga, outbildade människor och som är dagens samhälles största hot.
Till svar från honom var att jag är en sådan person som väljer att inse och se vad som behagar mig och inte den riktiga sanningen.

På det sättet fortsatte vi och hans ord övergick till mer och mer rasism. Då skäller min kusin att alla har rätt till sin åsikt och får tycka vad dem vill. Till henne skrev jag att hon han joina team Hitler och att jag behöver inte människor med sådan åsikter i mitt liv.

Visst håller jag med henne om att alla människor har rätt till sin åsikt men gränser går vid hets mot folkgrupp. Personligen tycker jag inte rasism är okej någon gång men speciellt inte offenligt öppna påhopp på Facebook. Tycker det är tråkigt att vi inte kommit längre i vårt samhälle att vi fortfarande måste dela in folk i rasgrupper och inte i enbart folkgrupper. Att det finns folk i Sverige som är så outbildade att de tycker att vi Svenskar är så jävla bra och alla andra människor i världen är smuttsiga jävla blattar. Förstår den folkgruppen inte att vi är ett i världen? Vi är ingenting utan varandra för vi delar på samma vatten och samma jord? Att det enda som de åstakommer är smärta, död och att de enbart försvårar för oss allihopa att leva här på jorden?
Det spelar ingenroll vad vi tycker om varandra för vi finns allihopa här, varesig vi vill eller inte och det finns inget mer att göra än att acceptera det. För ska vi massmörda det folkslag vi inte gillar? Ska de svenska rasisterna dränka alla muslimer? Inser dem inte att det är precis samma sätt som Hitler tänkte? För de vill inte erkänna att de egentligen vill vandra Hitlers väg.
Rasister är verkligen på väg att äventyra sina käras liv, jag för när raskrig utbryter så går inte deras små döttrar säkra längre. Hur kan man ens tänka att Sverige skulle vara bättre än hela resten av världen, lilla Sverige? Då måste deras hjärna var så minimal att de helt enkelt inte kan förstå bättre än så. För visst är det lätt att skylla på invadrarna när men sitter i en etta med soc bidrag för man är dum som ett spån och inte kan få ett jobb och när en överkvalisiferad invandrare tar det sista taxi jobbet så vill man få ut dem ur landet i stället. Men helt allvarligt är det inte bättre att vi får kriga lite om jobben så vi vet att när någon ska operera oss, klippa oss eller köra oss att den faktist har en utbildning och är duktig på det den gör än att vem som helst kan får göra jobbet?

Sen är det lika tråkigt med de invadrare här i Sverige som är rasistiska mot svenskar, otacksamt, okuningt och pinsamt. Är så trött på de förälldrar som vägrar låta sin barn bli kära i människor från en annan kultur. Fördommar föder fördommar, våld föder våld.
Kortsagt, rasism är smuttsigt, okunigt och outbildat. Jag önskar verkligen att jag kunde ge er alla rasister en störra hjärna så ni kunde öppna ögnonen från era inavlade skogs tankebanor och få lite perspektiv på världen. Världsfred är en dröm !