Exella

Lite Festival kyssarNu beger vi oss snart mot kära Helsingborg för
lite festival mys, musik, kultur, kyssar och en frisk havsvind
Senare ikväll blir det 30-års kalas och sedan får vi se vart natten
tar oss   - Ha världens bästa lördag !
It doesnt matter

Står i duschen och försöker deperat tvätta bort gårdagens hård natt. Enda sättet att glömma är att göra sig av med bevisen så jag gnuggar min hud tills den rodnar. Jag känner mig fortfarande smutsig och jag kommer fortfarande ihåg så jag ökar värmer mer. Skapar en illusion av att jag ångar bort det som gör ont under min hud och försöker andas. Idiotiskt går dag, idiotisk mogron, idiotiska kommande månader ! Tänk att det kan vara så här jobbigt att skiljas från endast materia, mitt beroende skriker och jag rodnar häftigt när jag tvingas medge att jag är fast.
Tar handuken och drar den runt om mig, behöver rensa ut det smutsiga under huden, behöver tömma huvudet, behöver skriva ! Håret släpper droppe efter droppe ner på mina knän medans jag trycker ned tangent efter tanget på min laptop. Punkt nu är vi ifatt nuet, nu är jag har och skriver om presens . . . En sekunds skrivkramp och jag rodnar igen över att jag sitter här blöt, naken och förvirrad. Suckar djupt, byter låt och sneglar mot Tv.
Drar åt handuken, njuter av de inbillade renande dropparna från håret som rinner längst låren och konstaterar djup att det kommer bli en smärtsam höst, ack så smärtsam men jag är djupt troende att det vackra samt lyckliga döljer sig i smärtan. Ja jag ser fram emot en mysig sensommar i vita, tunna kläder när jag slösar bort de halv ljumma nätterna till livets härliga brus och jag ser fram emot en smykylig smärtsam höst för genom mental smärta så vet jag att jag lever och uppskattar det lilla här i livet som egenligen gör mig hel fast jag är för blind för att inse det.


Höst Planer
Höstplaner:
Kommer nog bli en rolig höst trotts allt med Stockholmsbesök.
Har nämnligen fått biljetter till Lill Al Fadjis nya show och
biljetter till när dem spelar in nya avsnitt av Parlamentet.
Kommer bli grymt !