Exella

Rain On My Mind


Skulle lägga upp bilder från helgen nu och berätta hur det va men nej Osse min chef har mitt usb så ni får vänta till slutet av helgen, tyvärr men bättre sent än aldrig. Well regnet sipprar ner ute men jag tycker det känns ganska behagligt, funderar på att ta en jogging runda på galgberget. Jag gillar nämligen att springa av mig i regn, mår så sjukt mycket bättre efter åt, känner mig ren på insidan hehe. Annars är det lite halv depp idag eftersom sverige har apiga skolsystem. Istället för att spendera hela dagen i skolan så skulle jag varit i Göteborg och spelat in en reklam film idag för MTV men neeeej sitter i Halmstad med samhäll och historia uppgifter, jävla skit. Att få igång min karriär på riktigt hade varit lättare utan alla dessa måsten som bromsar mig. Såg ni mig i fredes på Tv3? Insane att se sig själv på tv, min debut var inte världsbäst men jag är nöjd. Mest är jag stolt över mig själv som vågade resa hela vägen själv till Argentina, medverka och att lyckas vara mig själv genom hela upplevelsen. Klapp på axeln !  Snart är det helg, ska se till att sova och kämpa på med renoveringen eftersom målaren är klar med att våldta vårt hem (han var bäst o resultatet är över förväntan) och det är dags att göra igjordning och på lördagen är det casting, släktkalas samt jobb. Någonstans där emellan måste jag träna och plugga. Hektist helg som vanligt tror bestämt jag borde boka in en slappehelg. Mys nu i hemmet skyddade från regnet  :)
Must Have !!!

Just nu så dör jag in princip för Have2haves underbara färgbomber till skor. Woow, ha begääär !! Dock så måste jag tillfälligt hata dem eftersom vi just nu gör om hela lägenheten och pengar till att köpa skor bara för dem är fina är verkligen inte prio tyvärr. Men om någon månad eller två ska jag och skorna ha en kärleksfylld dejt. På tal om hat så är en vän till mig i LA just nu (gris) så måste hata henne lite och inte nog med det så är hon på Victoria Secret idag så just nu känner jag svart hat - Subba hehe ... När fan ska min älsklings butik öpnna i Sverige? Snälla kom igen - jag är desperat . . .

Welcome back


Well hello bloggen, did u miss me? Att fylla år var hektiskt och jag blev helt enkelt tvungen att ta en pause över helgen och början på veckan. PUST UT ! Äntligen har vi passerat ett nytt matarton men vi har tyvärr en hel del skolarbeten och prov kvar men jag betar duktigt nog av dem en provjävel i taget. Jag trodde väl någnstans i min lilla värld att Halmstad - resten av världen också tog en vilopause men då så hittar vi plötsligt ett ödehus utanför H-stad med en sextortyrkammare. Vad i helvete? Vi som så överdrivet duktigt har kämpat upp ett idylliskt rykte med Tylösand -överklass, rödasommarstugor - svensk sommar och studenter - framtid. Sextortyr passa inte in direkt . . . Sjuka jävla människor det finns, jag menar vem fan blir upphettsad av att tortera en annan människa? Förstår det lika lite som hur vanskapta pedofilershjärnor egentligen är . . . Avrättning på dessa människor, BUMS !  Om man inte ens kan känna sig säker i denna hålen, var fan då någonstans? Hur som helst för att släppa paykopater så har jag fikat med underbara Malin (alltid lika mysigt) och haft körlektion. Små bebis framsteg ! Försöker fokusera på den stora helheten när jag om cirka tio år står med mitt körkort och inte på alla kärringstopp hehe.

Har en del att göra eftersom jag sitter mitt uppe i slutveckorna innan sommarlovet och i en stor renovering i vår lägenhet - vet inte vilket som är värst, att leva i kaos eller spendera dagarna i kaos? I veckan kommer bilder från både Argentina och my B-day.  Ha det bäääst