Exella

Newyear.


Förkylningen hänger över mig som ett svart moln men allt är inhandlat och nu gör vi det bästa av situationen. Glitter, champagne, partyhatt, mat och kärlek.

Welcome 2013, jag väntar på dig.

Bästaste#


Saknar min fantastiska Bettan, alla borde ha en som du.

Ennybörjan.


Sådär, 2012 tolv lider mot sitt slut och ett nytt år tar vid. Känns som om ett år fyllt med förändringar och galenskap står runt hörnet. Det liksom vibbrerar om det och jag hoppas att jag har tillräckligt med energi för det men lite äventyr är väl aldrig fel?

Jag har en del mål med nästa år, en del privata och en del som ni kan ta del av.

2013:
Jag vill behålla mina nya rutiner och sträva efter en bättre hälsa. Ja att jag blir bättre på att ta hand om mig själv. Måste bli bättre på att äta & sova! (tänkte berätta för er om mina nyarutiner i ett eget inlägg)

Sattsa på kvalitet & INTE kvantitet. Jag är inte 14 längre, det handlar inte om vem som har mest längre. Jag vill sluta köpa billigt skit till både mitt hem & min garderob. Som till exempel: ullareds påslakan eller Lexington? Jo ullareds blir urtvättade, noppiga, slappa och obekväma efter endast ett fåtal tvättar medans Lexington behåller passform, komfort och känsla. Viseversa med ex. Gina Tricot och Filipa K kläder osv. Så detta året ska jag rensa ut allt och gå igenom det! Självklart handlar inte allt om märke/kvalitet för jag köper det jag gillar oavsett prislapp eller butik men jag vill börja överväga mina köp mer och tänka mer långsiktigt/kvalitet.

Börja ägna mig mer till mina intressen som att sy, måla och sjunga. Jobbar alltid så mycket så att jag inte hinner med att syssla med mina intressen. Som 2013 vill jag gärna försöka lära mig spela gitarr.


Ägna mer tid till mina nära & kära och franför allt bjuda hem folk oftare och minska mitt behov av att vara en enstöring.

Resa till USA och åka till Victoria Secret i London och resa med Bettan igen samt låta Mille lära mig åka snowboard som han länge velat.
Vi får se vad året kommer erbjuda men detta året kommer inte enbart handla om karriär länge utan mer om ekonomisk framtid och såklart ovanstående ochsjälvklart så mycket mer.
Tänkte skriva en summering av 2012, dock inte lika stor som förra året men en liten sammanfattning som nyårskarameller.

Vad hände ens med 2012? Det har ju sprungit förbi i nitendospeed och jag har jobbat röven av mig.

Ja jag är snart redo för 2013 och dess överraskningar.