Exella

Starsaretakinover
Min stars and strips fetisch har spritt sig till min heminredning, haha like a star lala lika a star. Det är lördag! Det är sol! Jag är på G!

Ikväll väntar utgång följt av tidig uppgång men det är så jag vill ha det just nu. Nu blir det solhäng med kaffe, ja dags att dejta en vän.

Kärlek
pensionärsvarning..
Vad ska ni hitta på ikväll? Jag tror att det blir en myskväll hemma med pojkvännen för jag har fotorafering både imorgon och på söndag. Bästa resultat blir om jag är utvilad men jag är inte så "vuxen" av mig så en latte eller ett glasvin borde faktiskt ingår i en fredag som denna haha. Vi får se, kanske spakväll?
lovinwork
Vänner det är fredag! Åh fredag, efterlängtade fredag .. lycka.
Morgonen började dåligt eftersom jag försov mig så vakna 20 min innan jag skulle vara instämplad på jobbet, så stressade på med kläderna och vinglade in med min takeaway kaffe som Mille kom med så alla på jobbet trodde jag var bakis haha bakis på livet kanske men annars i ett nyktert tillständ. Usch vad jag hatar att vakna tidigt men nu är det ledighet och det är underbart. Det är Mille och Cissi som packar mina matlådor eftesom jag ör oförmögen till något mer än skada mig själv i köket och igår fick jag en peppande lapp i lådan. Det gjorde verkligen min dag, tack bästa Cissi.

mer fredag åt folket!