Exella

Story of My life.

Vänner här har ni min vardag. Alla dessa pärmar och papper är om skadan och sjukskrivningen. De har jag med mig varje dag i alla möten. Som sagt väldigt dålig update här på bloggen på sistonde men har verkligen haft fullt upp. Skriver mer snart, har det lite körigt just nu.

Overandout från en dödstrött Exella!

Dogs#

Försökte muntra upp mig igår och åt på Wild West men gårdagens höjdpunkt var när Lex skulle leka med Fredrik Ljungbergs hund haha! Den var enorm och Lex blev dyngsur. Man kan förklara storleksskillnaden så här: Lex = 1,5 kg & Lungbergshund = 70+ kg haha! Lex bara la sig på marken och blev helt förskräckt. :)

Hundigtnördigt#

Hundighöst.

Lex mitt lilla marsvin till hund får följa mattes mani för vitt. Så i höst får han nu ett vitt halsband och ett vitt koppel. Vitt, vitt och vitt! Haha
På bilden får ni även en sneakpeak på nya mattan i vardagsrummet.

Well idag har jag suttit i ännu mer möten, fyllt i papper, ringt runt, jagat kvitton och hämtat ut ännu mer mediciner. Imorgon väntar ett jätte viktigt möte med överläkaren och resten av veckan ser ut att bli som idag. Jag är TRÖTT! men det är bara att le och bita ihop. Det som inte dödar dig gör dig som sagt starkare.