Exella

#DREAMS

@ tillsammans


Idag har jag bara suttit i solen och myst. Svettats som en klimakteriet kossa och behövs duschas men solen har varit min bästa vän. Solen ska ju vara bra för min nacke men det är jobbigt att sitta så länge. Jag vet att jag är gnällig men jag är så sinnesjukt trött på det här. Jag vill att allt ska bli som vanligt, jag vill slippa ha ont och nästan gråta mig till sömns på kvällarna, jag vill ha mig själv och mitt liv tillbaka. Det här är ingen jävla semester som många verkar tro, det här är ett helvete! Jag försöker bara hålla mig vid de positiva små sakerna som faktiskt existerar här på bloggen men ska jag vara ärlig så är 90% av tiden ett helvete. Jag har ont, jag är bitter och jag blir deprimerad av tanken på att resten av mitt liv skulle vara så här.
Jag har inte tid att vara sjuk, det passar inte min livstil helt enkelt så nu kan den här idiot skadan dra åt helvete åter en gång.

Men det har varit några fantastiska timmar i solen idag och jag känner mig faktiskt ganska avslappnad just nu.
Dagens tips: Halmstad bor lystring, gå & mys på Tillsammans. Toppen ställe :)

Happy B.Day Kexxet!


Idag är det min fina vän Johannas B.day! Vi har firat det med middag på Gastons och dagen i ära så tog sig min nyktra vän en drink! Nedan har ni bild bevis haha KORS I TAKET.

Grattis min mjukglass må du leva förevigt.