Exella

#highheels

Som utlovat:
Här är skorna som jag fick från Nellys highheelsparty. 16 centimeter så jag närmar mig nästan 190 centimeter i dem haha.
Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde dem ... Kanske höga & svarta? De guldiga detaljerna får jag nog göra något åt, kanske klippa bort översta delen? Well hur som så är de hemma nu i säkert förvar.

Välkomna till Glaad garderoben!

Home Sweet Home,


Finns det en bättre känsla än hemma? Äntligen hemma och njuter mer än nödvändigt av att vara en fri själ.

Vardagsrummet är bilderna ifrån:
Har gjort det lite "höstigare" med gråa toner från Missoni men helheten är fortfarande lugnt vitt.
Det har flyttat in ett skrivbord med modernare stil för ett tag sedan för att bryta av den gustavianska stilen.
En vaniljdoft bricka på köksbordet har även intagit plats.
Vita persienner är på plats och till min lycka så har mina jätte orkidéer som fyller mina fönster överlevt.
Hittade även matchande skrivblock med samma mönster som mattan haha och vita pennor till skrivbordet.

Nu fattas det bara lite Missoni kuddar i soffan, en Missoni filt och en golvlampa i industri stil. Snart dags för julpynt? Hänger knappt med så detta året så spökar jag inte ut min lägenhet i något Halloween tema som förra året.

Ja hur som så börjar mitt hem faktiskt att likna ett hem, ett hem som avspeglar just mig.
Äntligen har jag hittat hem!

She got her own,


Dags att återta mitt liv från allas händer. Yepp! Kilona rasar & förhelvete jag är sjuk men jag är trött på att vara med i den här läkarcirkusen! Ifall ingen kan laga mig så får jag väl laga mig själv som vanligt. Inga problem, rustar återigen upp för krig fast denna gången med ett nytt nyfunnet inre lugn. Kommer snart ett längre inlägg om skador/sjukvården i allmänhet men återigen så vill jag fortsätta blogga, blogga om roligare saker än ett rasande liv samt en dålig hälsa. Men ibland behöver jag ventilera mig dock så vill jag lyfta fram de bra sakerna i mitt liv och de saker som ger mig glädje. Även om detta året har varit en för jävla lång motvind så finns det även en hel del fantastiskt som jag har upplevt/möt/minnas och det värmer mig inifrån, det ger mig styrka att återigen resa mig, våga .. Orka!OCH nu är jag väldigt trött på att alla jag möter ständigt kommenterar min vikt så nu ger jag ett offentligt svar:

Jag är sjuk! Jag har inte bantat eller tränat! Något är fel på min kropp och den tar inte upp näringen som den ska. Så nu kan folk sluta säga att jag ser förjävlig ut, benrangel eller annorexi.
Tack typ?

Så nu kommer jag försöka blogga som vanligt men tyvärr så vet jag aldrig när min kropp ska göra mitt liv jobbigt för mig och jag måste återigen in på sjukhus men jag utgår nu ifrån att jag snart är mig själv igen, eller snarare en ny och bättre version av mig själv!Waited a long time for this, feels right now
Allow me to introduce myself,
Want you to come a little closer.
I'd like you to get to know me a little better
Meet the real me.

Sorry you can't define me
Sorry I break the mold
Sorry that I speak my mind
Sorry don't do what I'm told
Sorry if I don't fake it
Sorry I come too real
I will never hide what I really feel. No way, oh.

So here it is
No hype, no glass, no pretense.
Just me
Stripped