Exella

How did your beautiful face become so fucking Boring?


Människor slutar aldrig att förvåna mig. Har så mycket fantastiska människor i mitt liv som jag är galet tacksam över och sedan har jag en del relationer som  har väldigt många orosmoment över sig samt ouppklarade saker. 
I vanliga fall så brukar jag lämna relationer som är en börda bakom mig och därefter aldrig se tillbaka men nu känns det som om jag måste reda ut saker och ting innan jag kan gå vidare. Gammal smärta hemsöker mig och framkallar spöken, det är dags att inse att allt inte går att begrava. 

Ännu fler stormar att reda ut men denna gången känns det rätt. Kanske blir jag äntligen fri? 
En vacker tanke! 

#besatt tjej
Nu har koppar diamant lamporna anlänt. De behöver hänga till sig en aning och bli kompletta med glödlampor men hey jag är nöjd!

När jag ändå är besatt av koppar färgen så fick en tavla med favoritmotivet; pistol flytta in. 

Det är det lilla som gör den stora helheten i allt ..

Imbackresume,

Im back! Har lite internet strul hemma och min jävla surf på mobilen är slut haha! Så har inget internet men det är snart över så bloggandet är igång som vanligt. 

Kör en snabb resumé av helgen vänner, yepp! I fredags trodde jag att jag var superwoman så jag sprang ärenden, hämtade ut paket (hade bland annat fått en present!), handlade, jobbade med papper, åt middag ute och tvär däckade på soffan haha!
Lördags dejtade jag micken (update om det kommer), åt mysig middag i Gbg med Alex och tvär däckade klockan tio på kvällen i soffan som en pensionär haha! 
Inte lätt att försöka att ligga på topp .. 

Nu drar en mördar vecka igång och den började tyvärr med fullt kaos idag .. För trött för att ta det serriöst och att ens gå in på det. Just deal With it, påminner jag mig själv och surplar förtillfället på en islatte samtidigt som jag försöker glädjas av resten som faktiskt är fantastiskt i mitt liv. 

Whatever snart är April jäveln över och vi tågar in i Maj, försommar och sol. Låter helt okej enligt stans blekaste tjej som har missat helgens alla solstrålar.