Exella

Let's pray .Skulle uppskatta om ni läsare skänker en ljustanke för min älskade lillebror som har varit med om en hemsk olycka och just nu vårdas på Lunds intensivvård. 
Let's pray!

Till er som vet om olyckan så kan jag bara meddela att läget är oförändrat och vi vet inget. Läkarna säger att tre kritiska dygn väntar, han hålls nersövd och har respirator. 
Det är fruktansvärt att behöva se sin bror ligga där och det tär ordentligt! Ja som ni förstår så är jag i Lund för jag vill inte lämna honom. 

Nu hoppas jag innerligt till alla högre makter att vi får behålla honom. 
Livet är så skört ...

A C A T C H U PSummerdays ... Catch up part 2:
Kort och gott, ja Glenn fyllde år och det firade vi med tårta som mamma hade överträffat sig själv med, sen har det badats (årets första bad för mig, stor pensionärsvarning), jag har läst en väldigt bra bok i solen, varit på bio, ätit mys middag med Fia i en park, lunchat i fint sällskap, lekt med våra djur, träffat mormor och morfar, haft skräck maraton, varit på möten och ja helt enkelt haft bättre sommar dagar. 

Jag är inte redo för Agusti ännu, ge mig mer sommar!

A C A T C H U P .


A catch up, part one:  haha ja värmen gjorde att bloggen fick vila men som sagt tog en del bilder så nu är vi på det igen. 
Veckans horoskop såg lovande ut och så här i slut tampen kan jag inte annat än instämma. Bättre tider var välbehövliga!

I måndags var som sagt familjen på besök och hjälpte mig hemma. Vi hämtade ut lilla korgsängen som jag hade beställt för några månader sedan och de blivande morföräldrarna fick skruva ihop den. 
Jag drog även fram alla bebis saker för att kunna se vad jag har och vad som behövs. Sedan tvättade jag alla mini kläder och strumporna är löjligt små! Struktur i babykaoset ...

Lunchade sedan med familjen på Roberts innan vi begav oss till en tygbutik. Med 30 grader i luften så var det jävligt jobbigt att bara leva haha. 
I tygbutiken så köpte mamma tyget som hon ska sy ett spjälsängsskydd av. Jag hade beställt ett vitt från henne men det kunde jag glömma för mamma vill att bebisen ska ha något att kolla på när den ligger ner så det var bara att vika sig för mammas högre makter haha. 
Glenn ska bygga mitt skötbord efter min design men med en egen touch så Gud vet hur detta kommer att sluta. Kan ju konstatera att bebisen kommer att ha unika saker ...
I korgen på biöden så ligger skötbordsdynan som är från Emmaljunga och jag är väldigt nöjd med färg och modell. Vagnen och bilstolen hade med kommit men tänkte hämta ut det när det närmar sig ännu mer. 

Eftersom dagarna har varit så otroligt varma så har jag denna veckan de dagar jag har orkat varit ute och gått på kvällarna. Så jäkla skönt !
Har ni överlevt denna otroliga sommarvecka?