Exella

Gold digga,


Hej Mr måndag, ny vecka och sista dagen i Mars. Imorgon kommer April och knackar på med påsk, varmare vindar och allmänt gladare människor. 

Jag har varit på sjukhuset och sprang en liten runda på stan i solen. Mysigt, känner mig lite mer laddad av solens värme. 

Var inne på Make up Store och hittade lite saknade saker. En härlig vår/sommar parfym som heter "Golddigga", ett doftljus med samma doft, solpuder och en härlig ögonskugga. Jag älskar deras fina förpackningar, det är lite vardagslyx. 

Nu ska jag gå igenom veckan, handla och försvinna in i nya Vouge. Hatar att vi i Sverige ligger en månad efter USA, vill nämligen läsa Aprils nummer med Kim och Kanye dock så är jag tok nöjd med bara solen idag. 

Kärlek, X

#natttankarHave you see me chillin where he's at?


Wow vilken vecka, helg och jag vet inte riktigt vart jag ska börja mer än att jag är back i bloggen. Hej vänner!

Idag är det en trött tjej som skriver med mindre tangentkåtafingrar och en tuggummi seg kropp. 

Kommer uppdatera er om allt som händer och komma skall kan börja ikväll med att Mixtapet är försenat på grund av en bortgång tyvärr (beklagar sorgen!) men förhoppningsvis så är hemsidan uppe nästa vecka. Tyvärr inga saker som vi kan styra över ..

Bloggen kommer också att få sin sista finish de närmsta veckorna men har upptäckt att alla nya detaljer/typsnitt inte syns om man inte är inne på bloggen med en dator. Lite tråkigt men det är inget som jag heller kan göra något åt. 

Dock så fokuserar vi på "Good Vibes" idag och jag låter mig själv slappa i soffan där jag njuter av veckans framgångar. 
Kärlek, X