Exella

You give me hope


Att börja sin fredag med paket är inte illa alls, inte det minsta. Jenny kom hit med en god ostpaj och 1 månads present till Adelle, så himla fint! 
Mot eftermiddagen så åkte jag med familjen till mormor. Väldigt mysig fredag med andra ord som ni förstår och jag reflekterar över hur annorlunda mitt liv är ifrån förra årets Halloween. 
Istället för att kolla på halloweenoutfits så spanar jag in dopklänningar. 
Tror inte att jag har landat ännu...

Something new .


Tänkte att det var dags att ta ett steg ur dinosaurie tiden (är sjukt oteknisk) och uppdatera bloggen så att den nu har en mobilversion. Så om bloggen ser annorlunda ut så har jag inte ändrat design utan enbart mobilanpassat den och den vanliga designen visas när man går in på bloggen med tillexempel dator samt vill man se hela bilder/inlägg så måste ni gå in på varje inlägg ifall ni använder mobilversionen. 

Hej nya tider!

Det är dags för kyrkan .


Och vips så ska ett dop planeras! Kyrkan är bokad, lokalen är bokad och det är dags att börja pyssla med inbjudningskorten. Ska bli så kul men har redan förstått att det är mer jobb än vad jag hade räknat med. Vill ge Adelle ett vackert dop som jag kan berätta för henne om när hon blir äldre. 
Temat? Jo färgerna är vitt, rosa och guld.
Nu hoppas vi att jag inte klipper av min fingrar eller klistrar ihop dem haha!