Exella

Fullt hus .


Fortfarande lite trögt med uppdateringar här men det är på gång, det lovar jag. Det jobbiga med att få barn är inte barnet utan alla människor som vill hälsa på haha! Nej men det är jätte kul med all uppvakning men har inte varit ensam med min alldeles egna dotter ännu. Det är fullt hus varje dag och nu måste jag sätte lite gränser för är helt slut. Väntar även in så att min mammaledighet ska träda i kraft så att jag kan lägga mig i soffan och bara sniffa på min bebis och inte tvingas ut på några möten. Tycker verkligen att det är tråkigt att behöva jobba under denna tiden dock så har jag saker som behöver ordnas innan jag kan pusta ut. Tänk att igår var hon beräknad men hon hade ju lite bråttom ut vilket inte gjorde något eftersom hon var redo för världen. 

Tack för alla fina kommentarer på bloggen, ni är så fina och jag uppskattar det. Jag svarar på era kommentarer i inläggen där ni kommenterar ifall ni inte har sett det. 
Massa kärlek, 

Adelle .


Dags för första verkliga måndagen i den riktiga världen igen. Jag ska på ett möte och ta en kaffe i stan för första gången. Ska bli kul att smyg påbörja vår nya vardag. Ville även tacka alla för alla fina presenter! 

Wake me up when September ends .


Igår var första gången som vi kom ut på riktigt. Var först på loppis med familjen och sedan gjorde jag en premiär runda med barnvagnen tillsammans med Nathan i solen. Under tiden som jag fött barn och varit hemma i bebisbubblan så har det blivit höst. Så sjukt konstigt då det var sommarvärme och jag gick runt i linne förra lördagen. En väldigt fin höst har vi faktiskt och det var väldigt skönt att få lite frisk luft. 
Måste säga att det kändes sjukt konstigt att komma ut och se världen igen haha! Allt är så annorlunda ... Sedan borde jag ta barnvagnskörkort eller liknande då jag är en fara för omgivningen med min körning, behöver hitta tekniken haha. 
Kärlek,