Exella

Music is my kind of high .


Har haft en del musik möten senaste tiden där jag har inlett nya samarbeten. Ska bli spännande att få chansen att jobba med kreativa och inspirerande människor! 
Dock tar det lite tid att få fram nytt material när man inleder ett nytt samarbete då man måste finna varandra musikaliskt samt att vi bor på olika platser runt om i Sverige men jag fokuserar på ett steg i taget. 

I helgen hoppas jag att vår förkylning har lättat så att jag kan få förlora mig i musiken. 
Kärlek 

Kenzo kids & Armani baby .
Som jag lovade igår så skulle jag visa vad som fanns i paketen. Där låg en fantastisk fin byxdress ifrån Kenzo med det hypade tiger motivet och en söt, rosa nappflaska ifrån Armani baby. 

Tycker att det är kul att NK har barnkläder ifrån de stora modehusen. Är man intresserade av baby Moschino, baby Dior, baby dolce & Gabbana med mera så finns de märken att beställa ifrån bland annat England. 

Hudläkaren .


Jag har sedan en lång tid tillbaka haft ett par födelsemärken som har vuxit och kliat. Förra veckan bestämde jag mig för att göra något åt dem. När jag var femton år så skar en läkare bort ett "födelsemärke". Han sydde ihop mig med 32 stygn och som ni förstår så blev det ett stort ärr som nästan alla jag möter lägger märke till. Det är anledningen till att jag inte har velat ta bort fler men nu fick jag höra att läkarna idag använder sig av laser vilket minskar risken för fula ärr. 

Så jag bokade tid hos en privatläkare för konsultation som jag var på i måndags. Efter undersökningen så konstaterade läkaren att alla "födelsemärken/leverfläckar" på min kropp var friska så om jag ville ta bort något så var det ett "skönhetsingrepp". Jag bestämde mig att mina "prickar" hade besvärat mig tillräckligt och bokade en tid för laserbehandling. 

Igår var jag hos läkaren för att ta bort tre stycken som har besvärat mig. Han bedövade huden genom att spruta in bedövningsmedel på de ställen han skulle använde lasern. Det sved till men när det var dags för laserbehandlingen så kände jag ingenting så det var ett smärtfritt ingrepp. Under behandlingen så fick jag ha på mig skyddsglasögon och ligga ner på en brits. 

Efteråt var jag lite yr men bedövningen satt i så igår kunde jag somna utan att känna någon smärta. Idag känner jag fortfarande ingenting men det kan ändras då det tar två till tre veckor innan det ska vara läkt. 
Efterbehandlingen gör jag genom att tvätta såren dagligen och sedan smörja såren med en receptbelagd antiinflammatoris salva. Ett återbesök hos läkaren sker i Agusti. 

Än så länge så vet jag inte hur slutresultatet blir men av det jag hittills har upplevt så kan jag absolut rekommendera er som har besvär med era "prickar", att ta bort dem med laser. 

Priset var: tre hundra kronor för konsultationen och 1500 kronor för laseringreppet. 

Visar er det slutgiltiga resultatet när såren är läkta.