Exella

Kvistar som brister .Känner mig bara tom idag, saknar ord. Söker mig mot ett lugn och en stabil stund. 
Ibland blir smärtan inombords för tung att bära. Jag längtar ut ... 

Ett brustet moders hjärta .


Idag har jag spenderat hela dagen på barnakuten med lillan. Har varit inne på det tidigare men satan vad maktlös man känner sig som mamma när ens barn inte mår bra. Hjärtat går i tusen delar 💔 ... Adelle kommer bli bra så det är ingenfara men så sjukt jobbigt att först vänta i ovisshet och sedan se hur ont hon har. 

Pågrund av detta så är släppet på min låt lite försenat men det struntar jag fullständigt. Adelle är prio ett och det här är ettpreview släpp men håller er uppdaterade. 


Nu ska jag försöka få i mig något att äta då jag inte ens ätit frukost ... High Life ...
Kärlek

DIY .


När jag sa att jag har gått loss på guld och grön marmor så skojade jag inte. Mitt senaste offer blev Adelles barnstol, haha stackars Adelle! 🙈 

Hur som så är jag nöjd för stolen passar in mer här hemma nu och jag älskar färgerna. Lillan verkar inte heller helt missnöjd med sitt pimpade bord. 


När vi ändå pratar inredning så kan jag säga att inredning är vad som rör sig i mitt huvud och jag verkligen längtar tills jag sätter igång! Ska bli så sjukt roligt att få pyssla och dona lite så att vi kan bo in oss här på nytt. Så jag sitter mycket med inspo bilder och mäter här hemma ... Inser att mycket som jag vill ha inte går att köpa (har en kreativ hjärna som kommer på egna möbler) så en del saker kommer jag att vara tvungen att bygga själv. Men lite utmaning är inte fel?