Exella

Weekend .Okeeej ... Den här helgen har bara rasslat förbi men oj vilken härlig helg det har varit! Min vän Johanna fyllde hela 25 år (grattis igen min skatt!) vilket firades hemma hos henne med mat och fint sällskap. Igår var jag ute på Halmstadgillet och idag var jag i Helsingborg för att besöka Väla/Ikea. 

Mitt enda klagomål går till vädret som verkligen kan förstöra ens planer, stora frågan är; när kommer sommaren? Anyway hoppas att ni har haft en fin helg!
Kärlek

Länge leve det skrivna ordet .


Sitter och kollar bilder ifrån lite projekt samt klurar på kommande. Bloggen har blivit lite lidande men det är inte pågrund av inspirationsbrist utan pågrund utav tidsbrist. Lillan går först och sedan har jag haft fullrulle i privatlivet men jag känner dagligen att jag vill/längtar efter att få blogga om tankar,funderingar,krönikor,outfits,trender,inredning med mera. Min nyckel filosofi just nu är fokus i mitt privatliv då jag verkligen måste anstränga mig för att hålla full fokus på de delar i mitt liv som är viktiga. Just nu är det Adelle och musiken samt ett gott välbefinnande det som är högst prioriterade. Bloggen kommer att hållas igång vare sig jag vill eller inte då den är en viktig ventil för mig att fungera som människa. Jag behöver det skrivna ordet, jag är beroende av det skrivna ordet och jag älskar det skrivna ordet. 

Ha en fin kväll vänner, kärlek

Getting ready for summer .
Nu när sommaren står runt hörnet så är det svårt att inte dras med för att välkomna sommaren på alla möjliga sätt. Jag har redan tagit fram sommargarderoben så nu var det min lyas tur. 
Har irriterat mig ett tag på mina svarta bordsunderlägg men inte funnit några passande. I måndags så fyndade jag dessa skönheter ovan och fråga mig inte varför jag är inne i en blåperiod men min favorit färg för tillfället är blå. Antagligen så förknippar jag det blåa med harmoni och sommar, precis det som jag behöver just nu. 

Skultuna lyktorna pryder bordet och sommarvibzen finns nu hemma.