Exella

Highlights - 16

Här har ni några highlights i bildform från 2016. Den stora, skriftliga och öppenhjärtade årsresumen kommer upp ikväll.  

Det blev en längre resa till USA, några weekends, festivaler och roadtrips. Minnen för livet ♥.

Årets har gett mig många kreativa stunder på flera olika plan. Jag är som lyckligast när jag får skapa och är väldigt tacksam när jag får tid för min kreativitet. 

Jag har även haft turen att få jobba med många härliga människor, tack för allt alla talanger och eldsjälar. 

Jag har haft magiska moments med min lilla apa som har växt upp väldigt mycket under året. Att få följa hennes utveckling är fantastiskt och jag känner mig välsignad. Nu har min lilla bebe växt upp till en liten liten flicka. 😍

Året har bjudit på magiska stunder med vänner och familj. Jag ätit en massa goda frukostar på olika platser och sett vackra vyer. Vi får aldrig glömma att livet är en gåva. 

Love

Happy Holidays

Här har ni våra härliga (bortsett från vår förkylning) juldagar i bilder. Ovan ser ni granen som har gett mig mest julkänsla under denna julen. Det är få saker som är mer "jul" för mig än just en julgran. Så tack igen pappa för att du gav oss en gran ♥.

Vi började julaftons morgon med julmusik, kaffe och varsin morgon julklapp. Adelle fick sin älskade Bibbi haha! It's was Christmas feeling all around us ...

Vid ett tiden så åkte vi hem till min mamma på landet där vi åt julmat, såg på Kalle Anka och sedan kom tomten för att dela ut julklappar. Mysigt att få träffa familjen!


Jag känner mig så välsignad att få fira jul med mina morföräldrar som ställer upp så mycket för mig. Utan de två så hade jag aldrig klarat av mitt liv ♥.

Sedan kom vi hem för att dela ut lite mer julklappar. Adelle började bli trött så hon öppnade sina sista julklappar på juldagen. Varför stressa? Julklapparna finns kvar och det ska vara roligt att öppna presenter. 


Som ni ser så gick vår "guld-tema" hela vägen. Ja klänningar, julklapps pappret, dekorationerna och naglarna. Haha fantastiskt! Min guldiga klänning kommer från Ivyrevel och Adelles klänning köpte jag i London föregående jul. 

Sedan gjorde vi ett eget julbord med den mat som vi gillar så som egen gjorda köttbullar och gräddost. Mums!

På juldagen så öppnade Adelle fler julklappar och blev en prinsessa. 

Årets julmirakel var att Adelles farmor hälsade på för första gången. Det var så himla fint att se de två tillsamans. 💕

Happy Holidays 2

Årets jul-inlägg blev så stort att jag fick dela in det i två inlägg. Men ville ge er ett personligt jul-inlägg så jag hoppas att ni gillar det. ♥

På juldagen så åt vi de goda matresterna och åkte sedan för att hälsa på nära. 

Har satt dit hela "muff-paketet" i bilen (ratt, handbroms och växelspak) och jag älskar att ha rattmuff haha. 

På annandagen så åkte vi hem till mormor och morfar tillsamans med familjen för att fika. Det var väldigt mysigt. 

Eftersom vi har varit sjuka så har vi hängt i soffan, ätit godis och kollat på en mängd julfilmer. Skönt att få spendera tid med min lilla apa. 

Om man bortser från vår förkylning så har vi haft en super härlig jul. Midnattsmässan i kyrkan var så fin!

Nu längtar jag till söndag då vi ska börja det nya året med att fira jul hos min pappa. Vilken grej!

Jag hoppas att ni haft en magisk jul!

Love