Exella

Veckans inspo .


Det var läge för en ny säng till A och jag velade fram & tillbaka ett tag. Jag kikade runt på olika hemsidor och butiker men fann ingen som jag kände passade oss. 

Efter ett tag så hittade jag en underbar gammal "växarsäng" på blocket för en mindre summa och föll pladask!

Den var i ett slitet skick och eftersom vi redan har mycket av min älsklings färg vit hemma så tänkte jag att det kunde vara fint med en färgklick i hennes rum. 
Valet av färg var enkelt och det blev guld. 

Glenn tog med sängen hem till mamma där han hjälpte oss att spraylakera den med en vanlig sprayburk. 
Ovan har ni lite före bilder och lite "under tiden" bilder. Bilder på resultatet kommer upp här på bloggen lite senare ikväll eller imorgon. 


Så letar ni efter en möbel eller detalj, var inte rädda för att hitta en äldre som ni kan göra om till något som passar er bättre. Det är både personligt och unikt!

love
Göteborg - Summerburst .

Som jag skrev igår så hade jag årets upplevelse i Göteborg och ovan har ni några snapshots från helgen. 
Utöver festivalen så hann vi med shopping, god mat och lite strosande.
Någon gång i livet så ska man väl gå på festival och bo på en båt? Haha
Göteborg leverade på alla vis, så tack igen för en underbar helg! ❤️Hotellet låg i en båt som var riktigt fräsch med alla bekvämligheter samt bjöd på en riktigt bra frukost. Behöver jag ens skriva att hotellet var fullbokat med festival gäster så det var en jätte fest på hotellet? Haha
Jag rekommenderar detta hotellet! 


love
M o n d a y - pepp & all that

God dag och Hello Monday! Det är alltid ett nöje med måndagar, livet är igång igen och en fräsch orörd vecka ligger precis framför oss. Hej och hå så kör vi!

Idag drog morgonen igång redan vid åtta då det nya projektet kräver lite tid. Solen skiner och tröttheten är snart ett minne blott (med hjälp av lite kaffe). Just nu sitter jag med bilderna från helgen som kommer upp senare idag på bloggen. Det är lite tight med tid idag men jag jobbar för att hinna med allt. 

Allt känns lite lättare just nu när kroppen är fylld av glädje efter helgen. Jag behövde få skratta i mängder och även om problem kvarstår så kan jag nu se på dem ur ett annat ljus. 


Har ni haft en bra helg? Har ni upplevt något roligt, upprörande, ledsamt eller fantastiskt? Tell me.
Jag hoppas att ni är lika peppade som mig på en ny vecka, nya äventyr och nya utmaningar i vanlig ordning. 
Ser ni någon som har haft en tuff helg så sprid kärlek, va en axel och tillsammans så kan vi ta oss igenom allt.


love