Exella

Stockholm

Jag tog bilen upp till stockholm i helgen för att njuta av lite tid med mina tjejer. Även om det var 50 hala mil där jag bitvis fasade för mitt liv så var det värt det. Här är några snapshots från helgen.

Eftersom det var löningshelg, Blackfriday och julskyltning så var det perfekt att strosa i butiker. Julmusik, rea och vackra dekorationer.

Vi vintergrillade, åt middag med deras underbara familj och hade det bara allmänt super härligt. Så himla tråkigt att vi numera bor så långt ifrån varandra.

Vi avslutade helgen på Kaferang med den godaste brunchen någonsin. To die for 😍.

Tack alla inblandade för denna helgen, för er gästvänlighet och kärlek. Nu längtar jag till vårt äventyr i Mars.

Love

Advent

Igår hängde jag upp årets julbelysning och känner genast hur November blev mysigare.
Nu börjar jag nästan längta efter julgranensljus...

Temat för i år är "less is more", klassiskt och mässing. Jag vill inte ha för mycket krims krams eller färger utan väldigt simpelt.

Stjärnan kommer ifrån Startrading och är i mässing. Jag tycker om den industiellakänslan den ger och valde att hänga den vid sidan av fönstret för att öka den känslan. Nästan så att jag funderar på att hänga en till precis intill.

I vardagsrummet så köpte jag två nätta ljusstakar i mässing. En till varje fönster och de passar så himla bra där eftersom mina fönsterbrädor är i grönmarmor.
Tycker om kombinationen av marmor och mässing.

Just nu är det verkligen "less is more" vilket jag gillar men tänker försöka få fram en mer "julig-feeling" längre fram.


Har ni fått fram julensljus och hur känns det? Längtar ni efter julen?

Love

Good morning babes! /mobilinlägg/

God morning babes från en sliten men glad kvinna med en gosig bebbe. Förlåt för utebliven bloggning men tog mig en långhelg i Stockholm och glömde datorn. Opss!
Jag ska bara packa upp, andas och komma in i rutinerna så är vi back on track.

Vi hörs lite senare...puss!