Exella

August Shimmer
Photo: Julia Andersson | Edit: Me
Tshirt - Acne_Kjol - NAKD_Solglasögon - Forever21
 
Bye Summer
Sneakpeak on tonights blogpost.
Läste ett inlägg på Facebook att det känns som om det är 34/8 haha och jag kan relatera till det. Vanligtvis så brukar jag uppleva att tiden flyger förbi men denna gången har Augusti faktiskt inte svept förbi. Wow vilken månad det har varit, härliga minnen och nya erfarenheter. Vädret har väl varit den sämre biten. Tänk att snart är älskade September här... Tänk att det redan är höst igen. Tycker ni om hösten? Eller vilken är  er favorit årstid? Jag har så mycket att skriva här men aldrig riktigt tiden men i helgen har jag avsatt tid för att skriva. Saknar att fördjupa mig i mina inlägg på bloggen. Gå in i känslor och omfamna rädslor. Allt i en text. Denna veckan har mycket gått åt till att finna balansen igen och samtidigt lyckas hålla ett högt tempo. No rest for the wicked! Kika gärna i på bloggen senare ikväll och till helgen. Nu har jag många nya inlägg på gång.
Tack mormor och morfar för en mysig frukost... Ha en härlig torsdag kära ni.
 
Love
Home | INSPO
 

Bilder:Jotex höstkollektion


 

Hur snyggt? Jag älskar hur de har mixat boho med lyx. Guld möter natur i en perfekt kombo. Färgskalan, materialen och formerna. Jag tycker om allt. Det som jag blev mest sugen på är faktiskt lamporna, jag kanske behöver en sänglampa trotts allt... Nej Jotex levererar grym inspiration.

 

Bilder:Hm Home höstkollektion


 

Ett ord - senapsgult! Jag är helt såld. Vill ha senapsgult i garderoben och i hemmet. Hm home leverar så galet snygga sängkläder (även i linne!), kuddar, filtar och mattor. Jag vill ha allt! Materialen och färgskalan är så "on spot" så jag knappt kan sluta kolla. Helt klart min favorit kollektion denna hösten, helt tveklöst.

 

Love