Exella

Blue Blue baby

Filosoferar över livets alla mysterium över lite blått vin. Himlen fortsätter ännu en dag i gråskala och det är en typisk Svensk sommar dag, det vill säga ett väder som håller året runt. En årstid.Tvätt maskinen tuggar på med kläder som måste packas och som vanligt är jag ute i sista minuten. Samma dag som jag ska åka så är inte ens mina kläder tvättade. Live for the day. Även om stress kicklar min mage så väljer jag att njuta av denna veckans sista timmar i Sverige. Allt löser sig. Det som är menat sker och det som aldrig var menat skulle ändå inte ske.
 
Idag firar min mamma livet och sin födelsedag. I snart ett års tid har hon kämpat emot en elakartad cancer, där hon har tvingats genomgå alla möjliga former av behandlingar. Jag kan inte ens föreställa mig hur tufft det är att genomgå de behandlingar utan klappar ödmjukt mina händer. Så idag firar vi livet! Glöm sorger och besvär utan hylla livet i all sin egendomliga skönhet. En skönhet som vi antagligen aldrig kommer riktigt att förstå oss på utan livet tycks förbli ett mysterium.
 

De blå vinet som jag var tvungen att prova efter sin enorma mediavåg under 2017. Har läst om det i bland annat ELLEs flöde. Söt, fruktig och rinner lätt ner. Inte det bästa jag har provat men för priset, utformningen och sommarkänslan som det ger så var det värt varje krona. Lite blått vin är väl aldrig fel? Kul att Sverige äntligen har börjar följa utveckligen av trender. Det finns nu hopp ...
 
Love
Spoil yourself


What a day! Dagar flyger förbi och jag hinner knappt undra vart sommaren gömmer sitt väder .. Låt mig inte fastna i denna grå dimman.  Jag blir så vilse då. Ge mig ljus och vägled mig.  Även om dagarna är grå så känns det alltid lite bättre när Mikaela har fyllt på mina fransar och när Mia har fixat mina naglar. Det är så skönt att gå runt utan smink, vakna på morgonen utan att bli skräckslagen av sin spegelbild och känna att sina händer är fräscha. Denna gången så blev det en fransk ombre på naglarna. Jag har alltid varit lite skeptisk till all fransk manikyr men denna ombre var precis vad jag behövde just nu. 
Igår slet jag i studion med en låt som har fått mig att slita mitt hår men efter flera veckors kämpande så har jag första demon klar. Kan knappt förstå det själv ... plötsligt händer det så att säga.
 
Idag började jag dagen med en reklam inspelning för ett lokalt projket, kan tyvärr inte berätta mer just nu men uppdaterar er när det är dags för filmen att möta allmänheten. Kul! Efter dagens filming så passade jag på att träffa efterlängtade vänner som jag aldrig annars får tiden över att träffas, fast jag har längtat efter dom. Så skönt att få kramas och skratta. Jag hoppas att ni inte har fastnat i den grå dimman så den har påverkat er sinnesro utan har haft en super härlig dag. Min har varit väldigt inspirerande.
 
Love
Stockholm

Shopping, storsa genom gamla stan och bara äta glass i solen. Svårslaget ...
 

Grillkväll hos Nathalies super härliga mamma. Jag älskar verkligen hennes familj, den är som min extra familj. Min Stockholms familj. Ni är guld älskade ni! 
 

Summerburst, mat på TGIF och mer shopping. Stockholm i mitt hjärta. På ett snart åteseende kära Stockholm med familj ...
 
Love