Exella

All grey everything

Vinden drar stormandes i mitt hårt och regnet kyler min kind. Likt sommarvärmen som tillfälligt besökte oss så har även min leende tillfälligt lämnat. Jag omfamnar den ekande tomheten som gömmer sig i den grå himlen och låter mig känna fler känslor än bubblande glädje. Det är skönt att få vara lite grå ibland. Känna smärtan vrida om och göra något kreativt av den. Idag sprang jag under den grå himlen till studion, väl där försvann jag in i en vit fluffig dimma. Skapade ny musik och blev ett med mig själv i nuet. Gråa dagar behövs för att uppskatta solsken. I mitt leende finns alltid solsken...
 
Love
- I N S P O -
Photo: Instagram - printler & inspirationdesign88

Såhär en månad senare så har jag bara fyra flyttkartonger kvar att packa upp. Hur mycket kan en kvinna ha? Jag är fortfarande förvånad. Så all ångest över röra och över allt som har funnits i kartongerna är snart ett minne blott. Vilken lättnad! Det har varit väldigt emotionellt att gå igenom alla mina ägodelar. Det har lett till att gamla sår har rivits upp och jag har blivit påmind om tuffa perioder. Men nu känns det som att jag kan lämna det tråkiga bakom mig för att ladda om och se på en ljus framtid. We live and we learn

Nu när saker börjar ligga på sin rätta plats i hemmet så kan jag äntligen fokusera mer på inredningen, det vill säga detaljerna. Jag har sedan en tid tillbaka fatta tycke för tavelväggar. De ger ett hem personlighet och karaktär. Ett väldigt roligt men även personligt sätt att inreda. I min förra lägenhet så passade den stilen inte alls in och jag har fått avakta med min tavelväggs dröm tills jag skulle skaffa mig en ny bostad. Nu har jag lämnat min sekelskiftslägenhet för en super häftig sekelskiftslägenhets vind som är väldigt "boho"
I stilen vilket nu gör att mina tavelväggs ambitioner går att verkställa. Lycka! Jag vet vad jag har för stil och planerar att låta väggen långsamt växa. Med andra ord inte stressa fram några tavlor och massköpa poster för att enbart fylla väggen. Jag vill lägga ner tid och engagemang för att fina de tavlor/posters/konstverk som kan betyda något för mig, påverka mig eller symbolisera mig. Allt ska vara noga utvalt. Jag har sedan tidigare några kära godingar varav en av dem som har följt med mig i hela sju år. Det är en inramad LP skiva från Jimi Hendrix som jag köpte på en antikloppis i England. Föregående vecka så hittade jag tre fantastiska tavlor som var väldigt "mig". De är nu på väg hem till mig och jag längtar tills de anländer så jag kan sätta igång och skapa min vägg. Funderar även på att framkalla några favorit bilder från resor för att göra väggen ännu mer personlig. MEN det är som sagt ingen press utan det får ta sin tid att bygga den. Ovan ser ni några bilder på just tavelväggar som inspirerar mig. Hur snygga?
 
Love
Hello Week. Let's do this!

Hej sista veckan i Maj! Nu spelar vi sista versen på våren innan vi låter sommaren ta vid där våren lämnar oss. Idag vaknar jag upp till ett mulet Sverige men jag känner mig tillräckligt stark för att behålla solen som finns i mitt sinne. Det är så otroligt viktigt med kontroll på sina egna tankar för ditt personliga välnående speglas mycket av vad du låter dig själv känna/tänka/reagera. Även om hela ditt livs tycks ha fattat eld och du drunknar så kan man mentalt styra att man mår bättre i allt. Haha självklart så ska man låta sig själv känna alla kännslor. Låta sig själv gråta, skrika av ilska och skaka av rädsla men jag tror att det är viktigt att inte fastna i någon känsla utan vända sig in i själv där man finner båda trygghet och ljus. För även om allt som du håller kärt rycks från dig så är du nycklen till din egen trygghet eller harmoni. Nog om det men innan vi fortsätter så vill jag önska min mamma trevlig morsdag (även om det är en dag försent) och en extra love shoutout till alla singel mammor som inte har någon som firar dem. Även till er som saknar mödrar.  Mamma, stay strong. Denna jävla cancern är bara en fas och vi kommer ta oss igenom den precis som allt annat i livet.
Denna helgen så uteblev bloggens inlägg helt eftersom det blev en lite missbedömning från min sida. Jag hade inskolning med A under helgen, det vill säga att vi sov på dagis tillsammans. Det gick jätte bra och det känns helt rätt då A verkar trivas otroligt bra. Under vår dagis vistelse så hade jag tänkt arbetat med både bilder, blogg och musik (när A somnat för natten) men jag hamnade i så intressanta diskussioner med personalen så tiden flög förbi. Plötsligt så hade hela vår inskolnings helg passerat och jag hade varit så fokuserad på A att jag hade glömt av bloggen helt. Ganska sunt egentligen. Denna veckan så är iskolningen färdig vilket betyder att våra liv kommer att ändras en aning följt av nya rutiner men jag välkommnar förändringarna med ett positivt sinne. Något som ökar min positivitet är att min kära producent har återvänt ifrån hans Greklands semester så vi kan äntligen försvinna in i kreativiteten igen. Jag behöver det, hela min kropp har trånat och dessa två veckor har jag upplevt att jag håller på att bli helt knäpp. Åh äntligen! Maj har varit en bra månad med många både efterlängtade och behövliga förändringar. God Bless Life! Läste om olika dödsfall imorse och tackar en extra gång för att jag lever.

 

Love