Exella

He's like spring weather - hot and cold
(null)

Hola sweeties! 
Hoppas att er helg har varit bra och att ni nu är redo för en ny vecka. Jag känner bara direkt: n e j ! Haha. Föregående vecka var en väldigt konstig vecka som knystade fram konstiga saker inom mig. Jag förstår inte riktigt själv. Igår så sålde jag en del som har följt med mig de senaste 7-8 åren vilken jag trodde skulle vara en enorm lättnad efter mycket kämpande men jag kände mig bara tom. Att säga farväl är inte en av mina starka sidor utan jag föredrar att bara gå eller att hamna i ett "bråk". Det är så mycket lättare. Farväl till mitt 20 åriga jag, de drömmar och ambitioner som jag hade! Tänk att det är så här livet blev? Jag blev en slagsmålkämpe. 
Nå strunt i den förra veckan för jag tror det är dags att blicka framåt. Framåt överlag för jag kan inte stå här och stampa på samma ställe. Så dra åt helvete med förra veckan och de senaste åren. Pms hormonerna eldar på och jag äter Nutella med sked ur burken. Känslor kan vara bra och drivande om man hanterar dem eller omvandlar dem men inte när de blir destruktiva. 
Denna veckans mål är att styra upp en fotografering och få kontroll på inre orkaner. Det ser ut att bli en spännande vecka. Trevlig Valborg på er! Må ert kaffe vara starkt, ögonbrynen on point och självkänslan på topp. 

Lolove X 
Sunday beauty
(null)

(null)

Igår fick jag hem ett paket ifrån Eleven.se med lite lyxigare produkter. Ett ord: bananer. Ja det är allt jag säger om vad jag ska prova nu. Men när jag öppnade paketet så blev jag förvånad över hur något så litet kan kosta så mycket. Därför kände jag att nu kör vi ett budget tips inlägg.
Älskade skönhetsfavoriter som hjälper oss genom vardagen och extra kärlek till våra budget favoriter. Mitt absolut bästa budget tips till all skönhet är vanlig babyolja. Ja om jag var tvungen att endast välja en endaste produkt att klara mig med så är det oljan. Jag använder den dagligen! Och undrar ni till vad så kan jag säga, vad använder jag den inte till? 
  • Använder den på hela kroppen mot torrhet, även duttar i ansiktet på kvällen innan jag lägger ansiktskrämen.
  • På känsliga områden efter rakning för att minska utslag, röda prickar och irritation.
  • I topparna på håret för att hålla de fina. 
  • Då och då i duschen för att återfukta hela kroppen. 
  • När hälar och nagdlband behöver extra återfuktning så smörjer jag med olja. 
Ja jag använder olja till det mesta och jag har ännu ingen favorit olja. De senaste två jag har haft är en olja från Apoteket Hjärtat och den ifrån Ica som ni ser ovan. De kostar endast  runt 30kr. Olja är verkligen mitt bästa Beauty tips som dessutom är ett härligt budget tips. Många skönhetsprodukter är dyra och det kostar att ligga på topp med smink och bra skönhetsprodukter. Därför gillar jag när man hittar en budget favorit. Har ni någon?

Lolove X


Tommy Jeans
(null)

(null)

(null)

(null)

Photo: Julia Andersson  Edit: Me

  • Sweats - Tommy Jeans
  • Topp - Mystiq
  • Heels - Missoni
Lolove X