Exella

Blurry mess
(null)

(null)

Så var det Maj. Gröna knoppar fyller träden och vi står nu på den hårfina gränsen till att hela naturen blommar ut över en natt. Snart kommer vi vara omgivina av grönska. Tänk att sommaren faktiskt är på ingång?  Vad betyder det egentligen?  För många betyder sommaren frihet, ledighet och varma dagar. För mig innebär det jobb och utveckling. Ja denna sommaren så saknar jag tid till att stå still.  Det känns lite pirrigt men samtidigt skrämmande. Idag är inte sommaren varmt gräs under mina bara fötter som det var när man var ett barn. Ja livet är en ständig förändring i rörelse. 
Om några veckor tar min lilla syster studenten vilket påminner mig om hur fort tiden går. Det är aningen svårt att greppa. 
Det är dags att ladda om för en ny månad, ja välkommen Maj! Målplan, visioner och engagemang. Det ska bli spännande att se vart Maj för oss. På ett oförklarligt sätt så känns Maj avgörande. Antingen så kommer saker stabilisera sig eller falla isär. Imorgon påbörjar jag en utvecklingsplan hos en sångpedagog. Det är det som är mest spännande med Maj, eller att jag ska släppa en låt? Oj magen prirrar bara på tanken. Jag behöver fundera lite till innan jag är redo att fatta beslut. Nu för tiden är veckorna så givande att helgerna känns överflödiga för det känns som om livet då stannar till. Vem har tid med det? Jag vill framåt och har börjar tycka om måndagar. 

Lolove X