Exella

Day trip
(null)

(null)

(null)

I förgår anlände vi till Phi Phi öarna. Kan säga så här att vi blev inte besvikna. Men innan vi åkte till Phi Phi så tog vi en dagsutflykt till tre öar, bland annat Coral Island och Raya beach. Wow vad vackert! Jag snorklade för första gången i mitt liv. Efter några omgångar av panik så började jag att få till det. Man lär sig något nytt var dag. Vattnet var helt klart och sanden var vit som mjöl. Vi åkte speedboat runt till öarna och åt avslutningsvis en middag vid en fin havsutsikt. En bättre dag i Januari helt enkelt och väldigt minnesvärd. 
Nu är vi som sagt på Phi Phi öarna och i skrivande stund så myser vi i solen vid poolen, mätta efter frukosten. Det härliga med senester är att slippa alla måsten och all stress. Live for the moment och ta var dag som den kommer. Det här kan mycket väl varit mitt livs bästa Januari. 

Lolove X

Through the islands
(null)

(null)

Så efter en lugn dag vid poolen och en kvälls tur in till Patong så var det dags för lite äventyr. På tal om Patong som många hade tipsat oss om så tyckte jag inte alls att det var något "wow" för mig. Stadslivet i Thailand med strippor, sophögar och fulla människor är inget som lockar mig. Jag hatar doften av avlopp och avgaser som fyller luften i centrum. Men absolut var det roligt att ha upplevt "centrum" i Phuket. Vi nöjde oss med en drink på ett tak med vacker utsikt följt av en thailänds middag. 
Idag gick vi upp tidigt för vi skulle ut på utflykt till tre olika öar. Vi snorklade, åt middag vid en vacker utsikt och på vägen hem såg vi solnedgången. Magi och oj vad havet är vackert. Mer om det och fler bilder snart. Äntligen börjar jetlaggen släppa dock är vi lite brända men väldigt synd att klaga. Imorgon lämnar vi Phuket för några dagar på Phi Phi. Det ska bli roligt!

Lolove X
First day in paradise
(null)

(null)

Välkommen till Paradiset, yes precis så. Efter en lång natts sömn så kändes allt sådär löjligt perfekt. Vi kände oss lite sega så en dag vid hotellets pool kändes alldeles ultimat innan vi ger oss ut på nya äventyr. Ni som känner mig vet att jag älskar palmer så ja nu är jag verkligen i paradiset. Solen har lyst över oss hela dagen vilket vi har varit tacksamma för. 
Banan mango smoothies har varit grejen och idag hyrde vi moppe för första gången. Jesus vad trafiken är vild här. Jag är minst sagt livrädd haha! Efter en lugn vad vid poolen så ska vi nu in till Patong för att äta och spana. Dags för lite äventyr!
Lolove X