Exella

Midsummer
(null)

(null)

Hey yo sweet things! Glad midsommar på er! Jag hoppas att ni som har önskat har fått sig en idyllisk midsommar med blommor i håret, god mat och skratt med kära. Vi har nu nått halva sommaren och snart går vi mot mörkare tider. Inte än såklart utan vi har fortfarande en hel del sommar kvar men vi börjar sakta gå mot andra årstider. I don't mind! Nej jag saknar faktiskt vintern och hösten är min avsoluta favorit årstid. Får man säga att man längtar utan att bli stenad?
Hur som haver så igår valde jag att spendera min midsommar på ett helt nytt vis. Med mig själv. Ja jag kände att jag ville skippa förväntningar, fest och nöje för att checka ut för lite lång ledigt. Jag hälsade på familjen en snabbis för lite jordgubbar och kramar men åkte sedan hem för att gosa ner mig i mjukisar. Att bara få äta chips, lyssna på musik och få lite egentid var precis vad jag behövde. Ibland måste man våga stå emot strömmen för att göra sig själv lite. Idag har jag fortsatt befinna mig i mitt ide och bara gosat. Det är min melodi just nu och så var min midsommar. Jag hoppas att er midsommar helg är precis vad ni önskat att den ska vara. 

Lolove X


White on white
(null)
 
(null)
 

Photo: Julia Andersson - Edit: Me
Linne - HM  Kjol - Nelly.com
 
New York Randoms
 
(null) (null)
(null)

Så tänker man oj vad jag har mycket inspo och ska visa, så välter hela livet. Nåväl nu känner man igen vårt Sverige när regnet slår mot rutorna. Själen svider och allt är kantat av saltsmak. När är nog faktiskt nog? När finner man styrka att lämna något destruktiv bakom sig? När förlåter man sig själv för plågade misstag? När är man tillräcklig? Det är så tabubelagt i vårt samhälle med att vara öppen om vad man känner inombords. Allt ska låsas in och gömmas. Kvävs vi inte av det? Förstår inte syftet med att fejka styrka. Vi alla snubblar ibland.
För att bjuda på lite med positivtet på bjuder jag på några "New York" randoms. Har tyvärr inte haft tiden att publicera alla NY bilder eftersom musik släppet har tagit all tid, och ja såklart mitt rasande jävla liv. Men som vanligt så kommer de snart upp, ha lite tålamod. Snart kommer även min nya låts släpp-datum upp. Det är inte fy skam? Äntligen ska låten få träda fram. Jag kommer behöva all er hjälp med att få ut den. Så dela den gärna på era socialamedier, storys på Insta osv. Ni är drivet mina vänner!
 
Lolove X