Exella

March OOTD
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Photo: Julia Andersson. Edit: Me
  • Byxor - Bikbok 
  • Stickadtröja - Samsoe
  • Sneakers - Margiela
  • Solglasögon - Hm
Lolove X
Happy Aries Season
(null)

Photo: Julia Andersson
 
Hola ladies & fellas!
 Snö täcker än en gång marken denna Mars dag och våren känns allt annat än här. Mars tuggar på men det är nu Mars plötsligt blir som bäst. Jo för nu är det Aries season. Yes och för er som inte är insatta i horoskop så i ren svenska betyder det - Vädurarnas tid. Så mina eld kvinnor, låt oss tända eld på saker och ting.  
För att göra en behövlig hjärn-uppdatering om vädurar så tillägnar jag detta inlägget till zodiakens baby. Facebook gruppen/sidan Babe skrev en beskrivning om stjärntecknen och jag gillade den. Så nu väljer jag att dela den med er. 
Ikväll kommer en ny OOTD-bloggpost upp och imorgon min krönika om vinter. Im trying to keep it flowing. Just nu märker jag verkligen att det är Vädurs säsong då jag ständigt inleder nya samarbeten och nya möjligheter öppnar sig dagligen. Vem behöver sömn när det finns kaffe? Haha jag som precis hade detoxat bort mitt kaffemissbruk. Äsch en sak i taget och snart är det helg babes!
 
Babe

 

"Last night, while you were all sleeping, the most important event of the year occurred. No, it wasn't an impeachment or a tornado or even a nuclear hellfire. Well, it kind of was. It was the dawn of Aries Season.

 

Aries are great because they're fiercely loyal and they always have a crazy new idea. Just make sure you aren't on their bad side. These people can fucking bulldoze you.

 

We love our Aries friends even if sometimes we're their punching bags. They just can't help that they have so…many…emotions. Sometimes they shut us out or break down, but they always come back determined to make everything better. They know your favorite color and your favorite flavor of ice cream and exactly how to charm you back into being besties."

 

 

 

 

 
 
Paris Cravings
(null)

(null)

(null)
Paris moments - 15
Men Paris hallå! Plötsligt träffas jag av årets jäkla längtan efter Paris. Nu var det ett tag sedan jag var där och sedan senast har jag ställt in två resor dit. Ååh Pariiiiis ... Ovan har ni några bilder som jag fångade med min IPhone när jag var där 2015. Skrollade genom min bilder och fick ett akut sug efter att resa dit igen. Ren abstinens! Ja men hur härligt hade det inte varit med en vår i Paris igen?  
Mars tuggar på och det känns som om det är Januari, tycker ni inte det? Fler och fler känns lite tagna av årets vinter men samtidigt så oneklerligen så gillar jag kylan. Jag vill gärna försvinna in i min bubbla och bara få existera där. Snart fyller jag år med allt vad det innebär. Är jag ett år äldre och klokare eller kanske bara ett steg närmre döden? Haha med risk för att ni tolkade den meningen med en bitter klang så var det bara en öppen fråga. Lär vi så länge vi lever? När jag ser tillbaka på 2017 så Oj vad jag upplevde, lärde och drev igenom. Så ja jag blev nog både klokare och äldre. Jag är en goal - digger. Vad blir nästa mål? 
Idag finner ni mig i studion med hjärtat brinnandes och kreativiteten flödandes. Burn baby burn. 

Lolove X