Exella

Music is my kind of high
(null)

Daily view nowadays. Maj glider ur händerna och mitt Maj beskrivs bäst med ett ord: musik. Igår var jag på ett nytt besök hos min sångpedagog och det var lika intensivt som de tidigare tillfällena. Jag hade ingen aning om att min andning var så dålig samt att andning är så viktig. Tre lektioner senare och det är min andning som är det största problemet, ja i symbios med alla mina spänningar. Jag är som en pinne! Någon som har avslappnings tips?
Igår slutade det med att jag fick sitta på en pilatesboll framför en spegel med en fot i luften samtidigt som jag tänjde stämbanden. Haha ja ni kan tänka er vilken syn. Don't mind me, för här sitter jag och yla på en pilatesboll med foten i luften. Så kan man också spendera en soliga onsdag i Maj.  
Igår träffade jag min bror som har permission från behandlingshemmet. Vilken kämpe, vilken krigare och jag är så stolt över honom. Det kändes fantastiskt att äntligen få krama om honom igen. Hur har ni haft det? Är Maj bra mot er?
Nu är det dags för mig att köra till studio för en hel dag. Jag är lite nervig och det pirrar i magen. Musik är meningen med livet. Ha en härlig dag!

Lolove X

Festival - Sommar - Tips
(null)

(null)

Nu när årets festivaler och sommar äventyr står runt knuten så tänkte jag tipsa er. Midjeväska! Yes den glömde godbiten gör just nu en Big comeback. Nu tillhör den inte längre nördar i bekväma sandaler utan syns nu på catwalken. Under festivalen i Kroatien förra sommaren så var min midjeväska det mest nödvändiga i min packning. Jag hade den även i New York och det var så skönt att slippa konka runt på en väska. 
Det finns mängder av olika modeller i alla möjliga färger. Min kommer ifrån Forever21 och är i silver. #tips

Lolove X
Monday head
(null)

(null)

Så var det måndag igen, Yeay! Det var faktiskt ett Yeay med inlevelse då jag menar det. Helgen med dess mys i all ära, ja på helgerna stannar mitt liv upp helt och fylls bara med de närmsta människorna. Veckorna där emot är sprängfyllda med arbete och kreativitet. Jag älskar det! Det är så galet att måndagar är min favorit dag. Kanske har jag börjat att tycka om mitt liv? Jag är trött på att vandra genom livet som en vissen kvist och vill blomma ut som vårens blommor. Jag vill även få bloggen att blomma. Bjuda er på inspiration och fina bilder, kanske några tänkvärda ord. 
Igår hade jag en mysig heldag i Köpenhamn. Jag fick det i födelsedags present, en perfekt gåva. Vädret var på topp och det var årets bästa söndag. Nu när solen kikar fram så är det en hel del parkhäng på schemat när jag är ledig. Sommaren kanske är okej trots allt. 
Hoppas att er helg var bra och att ni fångade några solstrålar. Ovan är några bilder från New York, yes jag jobbar mig igenom dem nu. 

Lolove X