Exella

Fav of the week - Banana Powder 🍌
(null)

Hey Banana fever struck again! Ja vi alla har vĂ€l sett, lĂ€st eller hört om banan puder trenden. Kim K och bloggare har pratat lĂ€nge om det. Baking and Banana powder. Jag har lĂ€st och hört men inte fastnat, inte ens varit nyfiken. Ja tills förra veckan. Jag skulle bestĂ€lla hem en ögonkrĂ€m (som jag förövrigt provar i skrivande stund och ett separat inlĂ€gg om ögonkrĂ€men kommer upp pĂ„ bloggen nĂ€r jag har provat den ordentligt. Även den tillhör min Banana fever och kommer ifrĂ„n Ole Henriksen, gissa vilken?) sĂ„ snubblade jag över banan puder. 
Ett plötsligt sug slog mig och som vanligt nÀr jag surfar runt hos Eleven sÄ klickade jag hem mer Àn planerat. Jag har stört mig ett tag pÄ att mitt nuvarande lös-puder inte sÀtter min concealer ordentligt samt att mina mörka ringar lyser igenom min make up. High five till er mammor som kan relatera till sömnpÄsarna som liknar blÄtiror!
SĂ„ ficka jag hem mitt nya banan puder och gissa vad? Jo jag blev hooked pĂ„ första svepet. För första gĂ„ngen pĂ„ flera Ă„r sĂ„ tĂ€cktes mina mörka ringar under ögonen. Poff! Ja nĂ€stan som magi. Nu har jag anvĂ€nt det i lite mer Ă€n en vecka och jag undrar pĂ„ riktigt hur jag nĂ„gonsin har klarat mig utan detta pudret. Jag vill inte lĂ€mna mitt hem utan det. Hands up för make up magic! Jag har verkligen provat mĂ„nga olika concealers och puder men inget har gett mig 100%. Med  detta pudret sĂ„ behöver jag inte ens concealer utan det rĂ€cker med cc cream eller fondation. En helt klar vardagsrĂ€ddare och min solklara favorit i sminkvĂ€skan. 
De banan pudret som jag har provat Ă€r ett pressat puder frĂ„n OFRA och kan anvĂ€ndas som "all in one". Det tĂ€cker mörka ringar under ögonen, fungerar till contouring, binda smink och som highlight. De mattar min make up och doftar milt av banan. 
Extra information:
  • Vegansk
  • Glutenfri
Detta inlĂ€gget Ă€r inte sponsrat utan detta Ă€r ett tips till er frĂ„n hjĂ€rtat dĂ„ jag vill dela med mig av denna magi. Jag vet inte hur det fungerar med olika hudtoner men för mig fungerar det lĂ„ngt över förvĂ€ntan och det hĂ„ller hela dagen. För mig Ă€r denna produkten 5 av 5. Jag klickade hem min hos Eleven.  NĂ„gon mer som har förĂ€lskat sig i Banana powder?

Ha en magisk fredag!