Exella

Music is my kind of high
(null)

Daily view nowadays. Maj glider ur händerna och mitt Maj beskrivs bäst med ett ord: musik. Igår var jag på ett nytt besök hos min sångpedagog och det var lika intensivt som de tidigare tillfällena. Jag hade ingen aning om att min andning var så dålig samt att andning är så viktig. Tre lektioner senare och det är min andning som är det största problemet, ja i symbios med alla mina spänningar. Jag är som en pinne! Någon som har avslappnings tips?
Igår slutade det med att jag fick sitta på en pilatesboll framför en spegel med en fot i luften samtidigt som jag tänjde stämbanden. Haha ja ni kan tänka er vilken syn. Don't mind me, för här sitter jag och yla på en pilatesboll med foten i luften. Så kan man också spendera en soliga onsdag i Maj.  
Igår träffade jag min bror som har permission från behandlingshemmet. Vilken kämpe, vilken krigare och jag är så stolt över honom. Det kändes fantastiskt att äntligen få krama om honom igen. Hur har ni haft det? Är Maj bra mot er?
Nu är det dags för mig att köra till studio för en hel dag. Jag är lite nervig och det pirrar i magen. Musik är meningen med livet. Ha en härlig dag!

Lolove X