Exella

Timelessness
(null)

(null)
Photo: Magdalena Isaksson

Vänner jag tror inte ni förstår vilka dagar jag har just nu. Nej jag har inte glömt bort bloggen och egentligen har jag inte tid att skriva nu heller för jag borde verkligen sova men jag vill kika in här för att säga hej till er. Så hej vänner ifrån en målinriktad men sliten kvinna ... På tre dagar har jag lyckats hinna med fotografering på tre olika cover bilder, två långa studio sessions, skrivit en ny krönika och hunnit jobba heltid samt varit mamma. Jobba, stress äta och försöka sova så effektivt jag kan på för lite timmar. Imorgon är sista stress dagen för denna veckan och sedan tänker jag försöka ta en dusch haha. Nej men när livet blir extremt tidspressad, när varje minut på dygnet blir planerad så blir vardagslivet kaos. Ja ett totalt kaos. Hemmet är upp och ned vänt och relationer kantas. Nu behöver jag lite struktur, bättre planering och betydligt mer framförhållning för det är omöjligt att leva ett så här stormigt kaos liv. 
Nåväl med det ur världen så vet ni vad jag har haft för mig och varför utlovade inlägg har dröjt. Suck ... fast i livet med för lite timmar på dygnet. Känslan när man vill så mycket men aldrig räcker till. För att nämna något positivt så plåtade jag tillsammans med Magdalena för första gången på flera år och det var super kul att våra schema äntligen klaffade. Kreativt kaos uppstod precis som vanligt men förhoppningsvis så leverade vi ett grymt resultat. Det ska bli spännande att se hur bilderna blev. Vi riggade upp en foto studio i mitt vardagsrum haha! Jag älskar kreativa lösningar. 
Ja här går livet i x2000 fart fast samtidigt rör sig vissa saker i mitt liv på tok för långsamt. Det är frustrerande! Nu måste jag släcka lampan för klockan ringer alldeles för tidigt imorgon. 

Godnatt , X